United bare på TV3

Har du ikke TV3 og så fram til å se Manchester United mot Monaco på NRK 2? Glem det! En glipp av NRK gjør at Arne Scheie kan ta fri i kveld.

En avtale mellom NRK og TV3 åpnet for at NRK kunne sende Mesterliga-kvartfinalen i opptak kl. 22.30. Men dessverre for dem som ikke har tilgang til Knut Th Gleditsch, den avtalen er verdiløs.

- UEFA måtte ha to uker for å godkjenne avtalen mellom oss og TV3. Vi ble ikke enige med TV3 før i slutten av forrige uke, og dermed ble tida for knapp, sier nestleder i NRK TV-sporten, Viggo Johansen.

- En tabbe av NRK?
- Jeg vil ikke kalle det en tabbe. Vi var rett og slett ikke klar over UEFAs krav. Og kom ikke innenfor fristen.

- Hadde vi satt opp kampen på NRK1, ville det vært større grunn til å ergre seg. Det er tross alt ikke så stor forskjell på dekningen til NRK 2 og TV3, sier Viggo Johansen. Likevel: NRK-glippen betyr at en god del flere har grunn til å oppsøke naboer og pubber i løpet av kvelden: Omtrent 80 prosent av landets befolkning har tilgang til NRK 2 mot TV3s 53 prosent.

- Selvfølgelig er det synd for dem som ikke får med seg kampen på TV, men det er dessverre ikke noe vi kan gjøre noe med, sier Arne Scheie.

  • TV3 sender kampen på Old Trafford direkte. Sendestart kl. 20.00. Kommentatorer: Knut Th. Gleditsch og Knut Thorbjørn Eggen.

Fra 22.45 sendes kampen Real Madrid- Bayer Leverkusen.

KUN PÅ TV3: Lagkameratene til Ronny Johnsen skal spille kamp, men du kan bare få se dem på TV3.