United-Bébé kastet ut av Besiktas-troppen

Festet til 05.30 på morgenen og løy for treneren.

UTE I KULDA: Bébé gjorde comeback i mars etter korsbåndsskade, men nå er han ekskludert fra førstelaget til Besiktas etter å ha festet til utpå morgenkvisten og deretter løyet til treneren om det. Foto: (AP Photo/Ibrahim Usta)
UTE I KULDA: Bébé gjorde comeback i mars etter korsbåndsskade, men nå er han ekskludert fra førstelaget til Besiktas etter å ha festet til utpå morgenkvisten og deretter løyet til treneren om det. Foto: (AP Photo/Ibrahim Usta)Vis mer

(Dagbladet): Kort tid etter at Bébé ble lånt ut fra Manchester United til Besiktas i fjor sommer, røk korsbåndet til portugiseren.

I mars gjorde han comeback, men nå er han kastet ut av troppen.

Årsaken er at han dro på byen og festet sammen med lagkameratene Sidnei og Julio Alves etter 0-2-tapet hjemme mot Galatasaray mandag, til klokka 05.30 neste morgen.

Den tyrkiske avisa Fanatik skriver at klubbledelsen ble tipset av supportere som observerte dem på et av Istanbuls mer ekslusive utesteder. Besiktas mottok også bilder av den festglade trioen.

Da trener Tayfur Havutcu konfronterte dem med historien, skal spillerne ha nektet. Men de la raskt kortene på bordet da Havatcu fant fram bevismaterialet supporterne hadde sendt ham.

Sidnei og Julio Alves er i likhet med Bébé bannlyst fra treningsfeltet.

Ifølge ESPN har Besiktas sendt ut en pressemelding der de opplyser at de tre spillerne er ekskludert fra førstelagstroppen på grunn av «manglende disiplin og problemer med privatlivet».

Det tyrkiske seriesystemet er noe uvanlig denne sesongen, der de fire øverste lagene etter 34 runder møtes til playoff om seriemesterskapet. Galatasaray, som toppet ligaen med 77 poeng, får poengsummen halvert.

Det samme gjør lagene på andre-, tredje- og fjerdeplass.

Fredag kom for øvrig meldingen om at Bébés overgang fra Vitória Guimarães til Manchester United i 2010 etterforskes av portugisiske korrupsjonsjegere.