BEDRE UTEN: Wolfsburg-spissen Obafemi Martins med fortid i Newcastle, mener Manchester United har blitt bedre etter at de mistet Cristiano Ronaldo og Carlos Tevez. I kveld møter Martins og hans nye lag Wolfsburg United på Old Trafford. Foto: Toby Melville, Reuters/Scanpix
BEDRE UTEN: Wolfsburg-spissen Obafemi Martins med fortid i Newcastle, mener Manchester United har blitt bedre etter at de mistet Cristiano Ronaldo og Carlos Tevez. I kveld møter Martins og hans nye lag Wolfsburg United på Old Trafford. Foto: Toby Melville, Reuters/ScanpixVis mer

- United bedre uten Ronaldo og Tevez

Obafemi Martins er mest redd for Rooney i kveld.

|||• Følg Manchester United - Wolfsburg i vårt livestudio fra 20.45

(Dagbladet.no): Tidligere Newcastle-spiss Obafemi Martins spiller nå for de regjerende bundesliga-mestrene Wolfsburg, som kommer til Old Trafford i kveld.

Nigerianeren mener Manchester United slett ikke har blitt svekket etter at Cristiano Ronaldo og Carlos Tevez forlot klubben. Snarere tvert imot:

- Selv uten Ronaldo og Tevez vil jeg si at du er i trøbbel hver gang du spiller mot United. Faktisk spiller de mye bedre enn før. Når Ronanldo var på banen så alle på ham, og ventet at han skulle snu kampen når laget trengte det som mest, sier han ifølge Daily Telegraph.

- Men nå har United mange spillere som kan endre en kamp, som Wayne Rooney, Michael Owen, Dimitar Berbatov. Til og med forsvarerne kan score mål, så vi må se opp for dem over hele banen, mener Martins.

Mest bekymret er han for gjensynet med Wayne Rooney, som spiller sin 50. Champions League-kamp for United i kveld.

- Han spiller så bra for tida. Han kan ødelegge forsvarere på et øyeblikk, sier Martins.

• Følg Manchester United - Wolfsburg i vårt livestudio fra 20.45