Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United bekrefter: Alvorlig korsbåndskade på Zlatan

Venter på spesialist-vurdering. 

ALVORLIG SKADE: Zlatan måtte av banen etter å ha pådratt seg en alvorlig korsbåndskade torsdag. Nå kan karrieren i Manchester United være over. Foto: NTB Scanpix
ALVORLIG SKADE: Zlatan måtte av banen etter å ha pådratt seg en alvorlig korsbåndskade torsdag. Nå kan karrieren i Manchester United være over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det var tydelig fra bildene at kneskaden Zlatan Ibrahimovic pådro seg i Europa League-kvartfinalen mot Anderlecht torsdag ikke var bra.

Sky Sports avslørte allerede fredag at det dreide seg om en korsbåndskade, og i dag bekrefter Manchester United at den er alvorlig.

I en pressemelding publisert på klubbens nettsider skriver det at både Zlatan og Marcos Rojo fikk alvorlige korsbåndskader torsdag.

- Grundige undersøkelser viser at skadene Marcos Rojo og Zlatan Ibrahimovic fikk under torsdagens Europa League-kamp er alvorlige korsbåndskader som vil kreve spesialistundersøkelser de nærmeste dagene, skriver klubben.

Zlatans kontrakt med klubben går ut etter denne sesongen, selv om svensken visstnok skal ha fått et forlengelsesforslag på bordet før kampen mot Anderlecht.

Framtida hans i United er derimot svært usikker nå, både med tanke på denne sesongen og en eventuell neste.

- Den anslåtte tida for når de kan være tilbake i spill etter skadene kan bare gjøres etter at vi har laget en behandlingsplan når disse spesialistundersøkelsene er gjennomført, skriver Manchester United om dette.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media