FERDIG I UNITED: Radamel Falcao har vært en skuffelse i United-trøya denne sesongen. Nå er det også bekreftet fra Manchester United at Falcaos tid i klubben er over.
Foto: Reuters / Phil Noble
FERDIG I UNITED: Radamel Falcao har vært en skuffelse i United-trøya denne sesongen. Nå er det også bekreftet fra Manchester United at Falcaos tid i klubben er over. Foto: Reuters / Phil NobleVis mer

United bekrefter: Falcao er ferdig i klubben

- Ønsker ham lykke til i fremtiden.

(Dagbladet): Da Radamel Falcao ble hentet til Manchester United foran sesongen på en låneavtale, var forventningene store. De har colombianeren ikke innfridd.

Derfor har United nå bestemt seg for at de ikke forlenger avtalen med Falcao. Det bekrefter klubben sent søndag kveld, på sine nettsider. Dermed går turen tilbake til Frankrike og Monaco for 29-åringen.

- Falcao er profesjonell og et godt menneske. På vegne av meg selv og alle andre i klubben ønsker jeg ham lykke til i fremtiden, sier Louis van Gaal i en uttalelse.

Tabloidavisa Daily Mail meldte tidligere søndag det samme. Colombianeren skal ha hatt et møte med manager Louis van Gaal nylig, hvor han fikk beskjeden.

Angriperen har bare notert seg for fire scoringer på 29 kamper denne sesongen. Det er ventet at Louis van Gaal vil gjøre en storopprydning i sommer og kvitte seg med flere spillere.

Falcao skal ønske å fortsette karrieren i Premier League, og førsteprioritet er en London-klubb.