United benekter at Solskjær var sjuk

Vraket fra troppen.

(Dagbladet.no): Da Manchester United ble slått 2-1 av Arsenal i går, var Ole Gunnar Solskjær ikke med i kamptroppen.

Kommentator Kenneth Fredheim i Canal + uttrykte en lettere bekymring over at nordmannen ikke var i troppen under overføringen av første omgang.

- I starten av andre omgang fikk vi en tekstmelding fra Solskjærs rådgiver Jim Solbakken om at Ole Gunnar var sjuk, forteller Fredheim til Dagbladet.no.

- Solskjær er frisk

Overfor VG benektet imidlertid Manchester United to ganger at Solskjær er sjuk.

Pressetalskvinne Diana Law dobbeltsjekket i går kveld at alt var i orden med Solskjær.

- Han er frisk og fin. Jeg tror ikke han var helt bra i begynnelsen av uken, men nå er han helt frisk, sier Law.

Fredheim tar United-talskvinnens svar med en klype salt.

IKKE I TROPPEN: Ole Gunnar Solskjær var ikke med i troppen da Manchester United tapte for Arsenal i går. - Sjuk, sier rådgiveren. - Frisk, sier klubben. Foto: EPA/Scanpix
IKKE I TROPPEN: Ole Gunnar Solskjær var ikke med i troppen da Manchester United tapte for Arsenal i går. - Sjuk, sier rådgiveren. - Frisk, sier klubben. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

- Jeg ser ingen grunn til å tvile på meldingen fra Solbakken stemmer. Men slik jeg kjenner pressekontaktene i engelske klubber kan det godt tenkes at de ikke mener det er deres jobb å opplyse om det dersom Solskjær for eksempel har influensa, sier Fredheim.

Dagbladet.no har ikke lykkes i å komme i kontakt med Jim Solbakken i formiddag.

Hard kamp om plassene

Sjukdom i begynnelsen av uka kan selvsagt ha vært nok til å vippe Solskjær ut av den harde kampen om spissplassene i Manchester United om dagen.

I går startet de med Henrik Larsson og Wayne Rooney på topp, mens Louis Saha startet på benken.

Dersom Solskjær var frisk og skadefri i går, betyr det at han ble vurdert som fjerdevalg denne helga. Ofte Har Alex Ferguson to spisser på innbytterbenken, men borte mot Arsenal valgte han i stedet å ha flere alternativer bakover på banen.

• Din mening: Er Solskjær et naturlig fjerdevalg på spissplass i United nå?