LANGT BAK:Manchester United er åtte poeng bak serieleder Arsenal etter ni kamper. Her depper Wayne Rooney og Alexander Buttner. Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATES
LANGT BAK:Manchester United er åtte poeng bak serieleder Arsenal etter ni kamper. Her depper Wayne Rooney og Alexander Buttner. Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATESVis mer

- United blir ikke topp fire i Premier League

Mener lagene har mistet frykten for Old Trafford.

(Dagbladet): Manchester United-back Patrice Evra er ikke i tvil om at de regjerende seriemesterne har åpnet for svakt i Premier League.

Etter ni runder er United nummer åtte på tabellen - åtte poeng bak serieleder Arsenal.

- Problemet er ikke at vi gjør det dårlig, men at vi ikke gjør det bra nok, sier Evra ifølge Daily Mirror.

- Vi kan ikke vinne én kamp, og spille uavgjort eller tape den neste. Nå er alle kamper viktige, sier Evra.

Ingen frykt Den franske forsvarsspilleren mener klubben trenger en rekke på ti strake seire for å komme tilbake i tittelkampen.

- Vi kan vinne to-tre strake kamper, men det er først etter ti strake seire jeg vil si at Manchester United er «back in business»

TRENGER OPPTUR: United-back Patrice Evra mener United trenger ti strake seire for å friskmeldt. Foto: . AFP PHOTO FRANCK FIFE
TRENGER OPPTUR: United-back Patrice Evra mener United trenger ti strake seire for å friskmeldt. Foto: . AFP PHOTO FRANCK FIFE Vis mer

TV 2-ekspert Øyvind Alsaker sa til Dagbladet i går at han ikke ser for seg United kjempe om ligagullet.

- Jeg har vanskelig for å se United på toppen av Premier League denne sesongen. De har hatt en dårlig start, mens mange andre har vært sterke, så det blir veldig mange lag å passere, sa Alsaker i går.

Fotballprofilen Robbie Savage skriver i sin spalte i Daily Mirror at han ikke tror United havner innenfor topp fire engang denne sesongen.

- United blir ikke topp fire fordi det ikke er frykt hos det gjestende laget på Old Trafford lenger, skriver Savage.

Den tidligere walisiske landslagsspilleren mener hjemmetapet mot West Bromwich, uavgjort mot Southampton og hårfin seier hjemme mot Stoke er grunn til bekymring.

KOMMENTATOR: Robbie Savage jobber som spaltist i Daily Mirror. Foto: AP Photo/Jon Super
KOMMENTATOR: Robbie Savage jobber som spaltist i Daily Mirror. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

- De tre kampene får ikke bare alarmen til å ringe hos mesterne. Det er på tide å ringe 999 (britisk nødnummer), skriver Savage.

Foretrekker Liverpool-spisser Manager David Moyes erstattet suksessfulle sir Alex Ferguson før denne sesongen og det har vært en blandet start for Moyes. Spesielt i Premier League er laget på etterskudd i forhold til Arsenal, Chelsea og Liverpool som ligger øverst på tabellen.

- Motstanderne er ikke redd United lenger. Før sto motstanderne i spillertunnelen, så store navn, og var fortapt allerede før kampen, skriver Savage, og viser til kjente profiler som David Beckham, Roy Keane, Paul Scholes og Ryan Giggs.

- Som forsvarer visste du at hvis Dwight Yorke og Andy Cole ikke spilte, så var Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær på plass for å straffe hver minste feil, skriver Savage.

Savage kommer også med et stikk til Uniteds spisser, Wayne Rooney og Robin van Persie.

- De er fantastiske spillere, men selv de beste trenger service (av medspillere). For meg spiller ikke United raskt nok. De holder ikke høyt nok tempo, skriver Savage, som rangerer Liverpools Daniel Sturridge og Luis Suarez som Premier Leagues beste spisspar.

Savage spilte i Leicester, Birmingham, Blackburn og Derby. Han var også en del av Uniteds ungdomslag.

Manchester United møter Fulham borte i morgen.