Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- United bør sparke Ferguson

Lazio-direktør Massimo Cragnotti mener Manchester United må kvitte seg med Alex Ferguson før hele sesongen blir en skuffelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United har vaklet i åpningen av sir Alex Fergusons siste sesong ved roret. Nå kommer løsningen på problemene fra Italia, nærmere bestemt Lazio-direktør Massimo Cragnotti, sønn av klubbpresident Sergio Cragnotti. Han mener svaret ligger i å sende Alex Ferguson på dør _ straks.

- Spillerne er som mannskapet på en skute som vet at kapteinen er i ferd med å hoppe overbord, sier Cragnotti til avisa Mail on Sunday.

Cragnotti mener det kan ha fatale konsekvenser å beholde en trener etter at han har bestemt seg for å forlate laget. Lazio opplevde en real nedtur etter at Sven-Göran Eriksson takket ja til å bli trener for England etter forrige sesong. Klubben valgte til slutt å sparke Eriksson før kontrakten hans gikk ut.

- Det er mye å lære av vår erfaring. United ser ikke ut til å ha tenkt over det skikkelig, og resultatet er at de har skadd seg sjøl. Ferguson er en institusjon der, og det er vanskelig å sende vekk en mann som har vært der så mange år. Men hvis de virkelig vil gjøre det rette for seg selv som klubb, burde de skifte ut manageren snarest, sier Cragnotti.

Alex Ferguson har sagt at dette er hans siste sesong som manager for Manchester United.

Romas Fabio Capello, Bayer Münchens Ottmar Hitzfeld, Celtics Martin O'Neill, Arsenals Arsene Wenger og Leeds' David O'Leary er nevnt som aktuelle arvtakere. I helga ble også Sven-Göran Eriksson knyttet til Old Trafford av en klubbkilde overfor Mail on Sunday, men FA-sjef Adam Crozier avviser blankt at det er aktuelt å la Eriksson gå fra landslagsjobben.

Hele Norges coronakart