Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- United byr 130 millioner for Barcelonas Thiago

Her er dagens ryktebørs.

SCHOLES-ERSTATTER? Manhcester United skal angivelig ha kommet med et bud på Barcelonas Thiago Alcantara (t.h.).Foto: Alejandro Garcia, EPA/Scanpix
SCHOLES-ERSTATTER? Manhcester United skal angivelig ha kommet med et bud på Barcelonas Thiago Alcantara (t.h.).Foto: Alejandro Garcia, EPA/Scanpix Vis mer


(Dagbladet): Både Arsenal og Manchester United byr på helter fra Spanias nybakte U21-mestere, melder engelske aviser i dag.

Daily Mirror skriver at United-manager Alex Ferguson har lagt inn et bud på 15 millioner pund (drøyt 130 millioner kroner) for Barcelona-unggutten Thiago Alcantara.

Han gjorde seg nettopp bemerket med et frisparkmål fra 40 meters hold da Spania vant EM-finalen 2-0 mot Sveits på lørdag. Scoringen kan ses på YouTube.

Men ifølge avisa ønsker Barcelona en klausul som gjør at de kan kjøpe spilleren tilbake. Dette skal ikke United være interesserte i, og dermed kan 20-åringen havne i en annen engelsk klubb for å tilegne seg erfaring før en eventuell retur til Camp Nou.

Barcelona kan tenke seg å inkludere ham i en bytteavtale for å hente Cesc Fabregas fra Arsenal. Samtidig skal Bolton, som har fulgt Thiago Alcantara over lengre tid, være villige til å gå med på Barcelonas betingelse om en retur-klausul.

Ifølge Daily Mail er også Chelsea ute etter Thiago.

Wenger på shopping Arsenal-manager Arsene Wenger ser også ut til å være på vei ut på sommermarkedet for alvor.

Han er ifølge The Sun allerede i samtaler med Valencia om en overgang verdt 18 millioner pund - noe som i så fall blir ny klubbrekord for Arsenal - for Juan Mata, som spilte spiss for det spanske mesterlaget i U21-EM.

Liverpool skal også være på jakt etter Mata, i tillegg til at Barcelona er koblet til Valencia-spissen tidligere i sommer.

Samtidig meldes det fra Frankrike at den ivorianske Lille-spissen Gervinho ytterligere nærmer seg en overgang til Arsenal.

EMIRATES NESTE? Klubbpresidenten i franske Lille bekrefter at Gervinho ønsker seg til Arsenal, men sier klubbene ikke er enige om en overgang. Foto: Pascal Rossignol, Reuters/Scanpix
EMIRATES NESTE? Klubbpresidenten i franske Lille bekrefter at Gervinho ønsker seg til Arsenal, men sier klubbene ikke er enige om en overgang. Foto: Pascal Rossignol, Reuters/Scanpix Vis mer

- Jeg har snakket med Gervinho, og han ønsker å spille for Arsenal neste sesong. Dette er klart, men nå må vi få til en avtale mellom klubbene. Vi holder kontakten, men londonerne har ikke kommet med et formelt bud, sier Lille-president Michel Seydoux ifølge The Sun.

Andre rykter • Fabio Cannavaro (37) er ledig på markedet etter å ha takket nei til en trenerjobb i Al Ahli i Qatar, og kan bli snappet opp av nyopprykkede QPR, melder Daily Mirror.

• Manchester City-manager Roberto Mancini skal være i ferd med å hente tre spillere: Alessio Cerci fra Fiorentina, Stefan Savic fra Partizan Beograd og Argentinas landslagskeeper Sergio Romero fra AZ Alkmaar. Alt ifølge The Sun.

• Vi er litt usikre på troverdigheten til fotballbloggen Caught Offside, men siden dette tross alt også er en ryktespalte, viderebringer vi følgende kjipe melding til alle Tottenham-fans der ute: Chelseas nye manager Andre Villas-Boas vil ikke nøye seg med å snappe opp Luka Modric, men vil også ta med seg Gareth Bale på lasset fra White Hart Lane.

• Stewart Downing skal være klar til å be Aston Villa om å bli solgt for å få fart på overgangen til Liverpool, melder The Times (krever innlogging) ifølge SportingLife.

• Giovani Dos Santos scoret et kunststykke av et mål for Mexico i Concacaf Gold Cup-finalen mot USA i helga, men har ikke vært noen suksess i Tottenham. Nå forsøker Harry Redknapp å selge ham til Sevilla, melder The Sun.

Disse og flere ferske rykter finner du samlet hos SportingLife og BBC.

TROFEET IKKE INKLUDERT: Advarsel til Arsene Wenger: Selv om du setter ny klubbrekord med 18 millioner pund for Juan Mata, får du ikke med denne pokalen på kjøpet. Foto: Henning Bagger, EPA/Scanpix
TROFEET IKKE INKLUDERT: Advarsel til Arsene Wenger: Selv om du setter ny klubbrekord med 18 millioner pund for Juan Mata, får du ikke med denne pokalen på kjøpet. Foto: Henning Bagger, EPA/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media