- United byr 180 mill for Santa Cruz

Julegave fra Sir Alex midt på sommeren?

(Dagbladet.no): I all viraken rundt Cristiano Ronaldo og Real Madrid, kommer nok et rykte som dreier seg om en spiller på vei til Manchester som et friskt pust for United-fansen.

Og her kommer det: Ifølge normalt godt informerte The Sun, planlegger Sir Alex Ferguson nå et bud på rundt 180 millioner kroner for Blackburn Rovers\' stjerneskudd Roque Santa Cruz.

Paraguayaneren hadde en strålende førstesesong i Morten Gamst Pedersens klubb, og scoret 23 mål på 42 kamper, derav 19 i serien, blant annet ett da United måtte avgi poeng på Ewood Park i april

19 scoringer er sterkt for en spiss på et lag som totalt puttet 50 i Premier League, og de blåhvite kommer nok neppe til å se med blide øyne på budet fra Old Trafford.

Men med sin populære manager Mark Hughes på vei ut døra med retning Manchester City, kan det fort bli vanskelig for Rovers å hindre Santa Cruz i å ta samme rute, dersom pengebeløpet er riktig.

Alex Ferguson har i lengre tid vært ute etter en stor og målfarlig spiss som kan utfylle kvalitetene til Carlos Tevez og Cristiano Ronaldo, og den tidligere Bayern München-spissen kan fort bli den utvalgte.

Santa Cruz er på en fireårskontrakt i Blackburn, men litt mer lønn og en mulighet til å få spille med kompis Owen Hargreaves i Manchester kan fort bety mer for spissen enn dét papiret.

HAR OVERBEVIST I PREMIER LEAGUE: Kanskje var det nettopp denne Santa Cruz-scoringen mot Manchester United i april som fikk Sir Alex Ferguson til å sette en liten stjerne ved navnet hans i notatene. Foto: REUTERS/SCANPIX
HAR OVERBEVIST I PREMIER LEAGUE: Kanskje var det nettopp denne Santa Cruz-scoringen mot Manchester United i april som fikk Sir Alex Ferguson til å sette en liten stjerne ved navnet hans i notatene. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
- United byr 180 mill for Santa Cruz