PÅ UNITEDS BEKOSTNING: Flere aviser bruker Manchester United når de skal forsøke å lure sine lesere. Fotomontasje Dagbladet
PÅ UNITEDS BEKOSTNING: Flere aviser bruker Manchester United når de skal forsøke å lure sine lesere. Fotomontasje DagbladetVis mer

United bytter til rivalens lyseblå drakter, og Rodgers melder sjokkovergang

Her er noen av dagens aprilspøker.

(Dagbladet): Det er den tiden av året igjen, og du har kanskje gått fem på i løpet av morgentimene?

Dagbladet forsøker ikke å lure sine lesere 1. april, men det er flere andre medieaktører som prøver seg rundt om i verden. Her er noen av forsøkene:

Daily Star hevder at Sir Alex Ferguson har beordret Manchester United til å ikle seg rivalen Manchester Citys lyseblå-farge på drakta i framtiden.

Avisa skriver at skotten har sett seg lei på de svake resultatene den seneste tiden, og at klubben nå vil lytte til sin tidligere manager.

Større under har nok skjedd i sportsverden, og Cardiff byttet jo farge på sine drakter i 2012, men dette er likevel ikke den mest troverdige spøken vi har lest i dag.

Merkelig nok skriver The Mirror om det samme temaet, bare i litt mindre grad. De hevder at Manchester Uniteds bortedrakt neste sesong skal være lyseblå, og viser fram en tvilsom video som skal dokumentere dette. Her er det ikke Ferguson som står bak  fargevalget i det minste.

Moyes out? Veldig troverdig er heller ikke saken som Nettavisen presenterer her hjemme i dag. De har konstruert en sak på at den engelske avisa The Guardian som melder at Liverpool-manager Brendan Rodgers blir ny Manchester United-manager i dag, bare timer før kampen mot Bayern München.

David Moyes har vært hardt presset etter at han tok over United, samtidig som Rodgers framstår som en av de beste managerne på balløya denne sesongen.

Populært ansikt Mer Manchester United, og mer Sir Alex Ferguson. Metro skriver at Fergusons ansikt skal trykkes på Manchester Uniteds nye drakter i det som omtales som et «dristig trekk». Avisa viser et falmet bilde av ansiktet til skotten som tar store deler av plassen. Initialene A og F står også skrevet i kragen på drakta.

Daily Mail kaster seg også på draktbølgen, og hevder at England tar med seg en gul tredjedrakt til VM i Brasil. Den samme gulfargen som vertsnasjonen bruker til vanlig.

Dele stadion Daily Express presenterer en «nyhet» som ville fått det til å gå kaldt nedover årene til fotballsupportere verden over om den var sann. Avisa melder at London-rivalene Arsenal og Tottenham har blitt enig om å dele på Arsenals hjemmebane Emirates.

Tottenham dropper å bygge ny stadion selv, og vil heller flytte inn til rivalene fra og med 2016/17-sesongen, hevder avisa. Hvor sannsynlig er dette? Vel, Everton har tidligere uttalt at de kunne tenke seg å dele stadion med byrival Liverpool.

Har du lurt eller blitt lurt i dag? Fortell oss om det i kommentarfeltet!