HØYT, MEN IKKE HØYT NOK: Luis Suarez fikk oppleve gleden av å score i Merseyside-derbyet i helga, men tror neppe Liverpool kan kjempe om ligagullet denne sesongen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
HØYT, MEN IKKE HØYT NOK: Luis Suarez fikk oppleve gleden av å score i Merseyside-derbyet i helga, men tror neppe Liverpool kan kjempe om ligagullet denne sesongen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil NobleVis mer

- United, City og Chelsea er utenfor rekkevidde

Luis Suarez tviler på ligagull til Liverpool.

(Dagbladet): Etter syv serierunder ligger Liverpool seks poeng bak ligalederne Manchester United og Manchester City - på ingen måte en ugjentakelig ledelse for Kenny Dalglish' gutter fra Merseyside.

Likevel innrømmer stjernespiss Luis Suarez at han ikke har særlig tro på at klubben kan kjempe om Premier League-gullet denne sesongen.

- Vi ser ingen grenser og ønsker å forbli i topp fire, men å vinne Premier League er veldig vanskelig nå, sier uruguayaneren, ifølge Mirror.

Utenfor rekkevidde
Suarez scoret da Liverpool tok en supporterpopulær seier over Everton i byderbyet i helga, og har scoret fem mål på ni kamper hittil denne sesongen.

Han tror imidlertid de røde nå må konsentrere seg om å gjenreise æren i de andre turneringene, som ligacupen og FA-cupen.

- Hovedgrunnen til at det er så vanskelig å vinne ligaen er at de to Manchester-lagene og Chelsea er utenfor rekkevidde. Men vi kan vinne cupene, sier spissen.

Stortrives
I fjor klarte klubben en sjetteplass i Kenny Dalglish sin comebacksesong, mens FA-cupen og ligacupen begge gikk fløyten tidlig.

Til tross for at Luis Suarez tror ligagullet blir vanskelig å vinne på en stund, skryter han av Dalglish som sjef.

- Han forsøker å snakke til meg på spansk, og jobber for å hjelpe meg, sier uruguayaneren.

- Jeg setter stor pris på det. Jeg trives bedre i Premier League enn jeg noensinne hadde sett for meg, sier Suarez.