United dreper ryktene

Sir Alex startet dagens pressekonferanse med en spøk.

 • Siste nytt om helgas ligarunde: Ruud spiller mot Andresen

  (Dagbladet.no): Alex Ferguson åpnet dagens pressekonferanse med en morsomhet, men sannheten er at både Manchester United og Alex Ferguson var dønn alvorlige i dag.

  Klubben vil ikke leve med stadige rykter om bråk og at Ruud van Nistelrooy forsvinner fra Old Trafford.

  Tåpelig og farlig


  Tilbake til det Uniteds skotske manager mente som en spøk:

  - Situasjonen er slik at jeg ikke har snakket med Ruud på fem måneder. Ifølge pressen i hvert fall, sier Ferguson ifølge Manchester United offisielle hjemmeside.

  Så forteller sir Alex hvorfor klubben nedkjempe ryktene om den påståtte isfronten mellom ham og nederlenderen.

  Hele tida sitter Ruud van Nistelrooy ved siden av Ferguson på treningsfeltet Carrington.

  - Ting har blitt tåpelige og farlige. I det siste har det kommet mange ondskapsfulle rykter og pludder. Det finnes ingenting i det, sier Ferguson.

  - Derfor er det viktig, i tider som disse, at dere får det direkte fra alle som er involvert. Om Ruud vil til Barcelona, Real Madrid eller et annet sted, eller om han er fornøyd her. Vi vil renske opp i dette, vi vet hva vi tenker. Det har vært to uker med spekulasjoner, nå legger vi dem døde.

  Ikke noe problem


  Manageren som har styrt United med jernhånd siden 1986, overlater så ordet til Ruud van Nistelrooy.

  - Jeg har kontrakt med denne klubben i fire år til, og jeg vil være her ut avtalen. Jeg vil minne alle på at slik er det. I dag er en god anledning for å møteo opp sammen, og vise fansen og alle andre hvordan situasjonen er, sier Ruud.

  Så kom også Roy Keane inn i rommet, kapteinen som er blitt koblet til skotske Celtic. Også han har, ifølge avishistorier, kranglet med sjefen.

  - Det er det samme med Roy. At han skal til Celtic, at han bråker med meg, og at Irland har blitt et problem: Det er ikke noe problem. Det er viktig for oss å rydde opp, sier Ferguson.

  Dermed er siste ord være sagt?

STILTE SAMMEN FOR PRESSEN:</B> Alex Ferguson lot Ruud van Nistelrooy fortelle om han ville bort eller ikke, på dagens United-pressekonferanse.