<strong>HYGGET SEG:</strong> Manchester Uniteds Danny Welbeck (t.v.) og Tom Cleverley (t.h.) tok seg en tur på byen i natt. I engelske aviser gjøres det et poeng av at unggutta tok seg en fest bare et døgn etter Champions League-exiten. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix
HYGGET SEG: Manchester Uniteds Danny Welbeck (t.v.) og Tom Cleverley (t.h.) tok seg en tur på byen i natt. I engelske aviser gjøres det et poeng av at unggutta tok seg en fest bare et døgn etter Champions League-exiten. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix Vis mer

United-duo på byen til klokka tre i natt

- Overraskende etter nederlaget på onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lokalavisa Manchester Evening News bringer i dag bilder av United-spillerne Tom Cleverley og Danny Welbeck ute på byen i Manchester. De to skal ha festet til klokka tre i natt.

- Det er utrolig- De lo og danset og så ut til å ha en riktig trivelig kveld. Det er overraskende etter tapet på onsdag, men de så ut til å ha det moro.

Manchester United tapte 3-1 borte mot Bayern München i returmøtet i kvartfinalen i Champions League på onsdag.

Denne helga har de ikke kamp fordi Hull, som de skulle møtt, spiller semifinale i FA-cupen. Da benyttet altså United-ungguttene anledningen til å ta en tur ut.

Smalling fikk tiltale For tre uker siden ble United-forsvarer Chris Smalling fotografert syngende i Manchesters gater kvart over tre natt til lørdag. Han var da skadd, og uansett ikke med på lagets tur til London og bortekamp mot West Ham.

- Jeg har tatt meg av det og snakket med Chris. Det er alt jeg ønsker å si om dette, sa manager David Moyes da.

Det er ikke uvanlig at fotballsupportere reagerer hvis spillerne hygger seg etter et tap.

For eksempel vakte det negative reaksjoner da Mesut Özil, Bacary Sagna og Nicklas Bendtner så ut til å ha det hyggelig i bursdagen til Özils kjæreste. Bare timer i forveien var Arsenal blitt knust 6-0 av London-rival Chelsea.

- La dem kose seg! United.no-redaktør Dag Langerød lar seg imidlerid ikke hisse opp over at Cleverley og Welbeck tok en tur på byen i går kveld.

- Timingen kunne vært bedre, men de er i begynnelsen av 20-åra og dette er kanskje den eneste gangen i løpet av sesongen det er ti dager til neste kamp. La dem få kose seg! De er vanlige mennesker, bortsett fra at de er gode til å spille fotball, sier han til Dagbladet.

Han er samtidig klar over at enkelte supportere nok vil være uenig med ham.

- Timingmessig vil kanskje en del United-supportere mene at spillerne burde sitte hjemme og sutre og spille playstation. Men la gutta få kose seg - kanskje det å få blåse ut litt når det er ti dager til neste kamp bidrar til mer overskudd, sier Langerød.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer