Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United-eier rammet av slag

Mangler bevegelighet og har svekket taleevne.

(Dagbladet.no): Ikke engang sinte Manchester United-fans ønsket det på Malcolm Glazer (78). Seint i går kveld ble det kjent at den styrtrike amerikaneren ble rammet av et slag 1. påskedag.

Uniteds eier har tilbrakt de siste åtte dagene på Florida Cleveland-klinikken. Han sliter fortsatt med etterdønningene av slaget, han mangler bevegelighet i både høyre arm og bein.

I tillegg har Tampa Bay Bucaneers-presidenten vanskelig for å snakke.

- På vegne av hele Glazer-familien vil jeg takke alle på Cleveland-klinikken for deres fremragende pleie, sier sønnen Joel på Uniteds hjemmeside.

I går ble Glazer skrevet ut fra sykehuset i Ohio, og returnerte til sitt hjem i Florida.

- Min far er ved godt mot, og legene regner med at han blir bedre med rehabilitering, sier Joel.

Pappa Glazaer har ennå ikke vært på en United-kamp. Og han har overført styringen av Old Trafford-klubben til sønnene Joel, Avi og Bryan, som alle sitter i United-styret.

Men det er Malcolm Glazer som er blitt hatobjektet for mange United-fans. Han kjøpte store deler av klubben sommeren 2005, og har siden sikret seg hele 98 prosent av aksjene.

PÅ BEDRINGENS VEI: Malcolm Glazer er skrevet ut av sykehuset i USA etter et slag. Foto: Scanpix/Ap
PÅ BEDRINGENS VEI: Malcolm Glazer er skrevet ut av sykehuset i USA etter et slag. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Supporterne har sett amerikaneren finansiere kjøpet med lånte penger og frykter for at Glazer utnytter fotballklubben for å bygge opp en enda større formue.

Manchester United opplyser at Glazers dårlige helse ikke vil påvirke den daglige driften av klubben.

United-eier rammet av slag
UPOPULÆR: United-fans motsatte seg Glazer-familiens oppkjøp med sterke uttrykk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling