- United en lett match

Fulhams Luis Boa Morte mener morgendagens bortekamp mot Manchester United er en av sesongens enkleste.

 • Les siste nytt om lagene i Premier League.

  Normalt regner ikke lagene på midten av tabellen og nedover turen til Old Trafford som spesielt enkel. Fulhams lynraske portugiser er altså av en annen oppfatning.

  - Kamper mot United, Arsenal, Liverpool og Newcastle er de enkleste å spille, sier Boa Morte.

  - Med all respekt for de andre lagene, så er ikke de like offensive. Vi liker lag som satser framover framfor de som legger seg dypt, forsvarer seg og satser på kontringer. Jeg forventer ikke at United legger seg dypt, så det er en enklere kamp for oss å spille.

  Den tidligere Arsenal-spilleren er heller ikke fremmed for å hjelpe de gamle lagkameratene fra hovedstaden til å rykke fra United på tabellen igjen.

  - Arsenal er skuffet over tapet i europacupen. De er ute av Champions League igjen, og jeg synes synd på dem. I morgen vil jeg forsøke å vinne tre poeng for Fulham. Men om vi tar tre poeng, eller ett for den saks skyld, vil det være til hjelp for Arsenal og kan gjøre en forskjell for dem.

  Uttalelsene sørger neppe for en spesielt varm velkomst for Luis Boa Morte og lagkameratene på Old Trafford i morgen. United-fansen er allerede irriterte på det tidlige kamptidspunktet, og planlegger protester i forbindelse med kampen.