United enkelt videre

Burton ble for bleike på Old Trafford. Everton vant i siste liten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Manchester United - Burton Albion 5-0. Everton - Millwall 1-0. Burton-manager Nigel Clough var negativ før kampstart, og hadde lite tro på en cupbombe på Old Trafford. Han skulle vise seg å få rett.

Ikke siden Sutton United slo ut Coventry i 1989 har et nonleague-lag slått ut et toppserielag i FA-cupen, ei heller på Drømmenes Teater onsdag kveld.

Allerede etter sju minutter lå ballen i Burton-nettet. Da hadde de glade amatører begynt kampen best, men et nydelig angrep av Manchester United førte til en tidlig ledelse.

Louis Saha kunne enkelt sette ballen i mål etter en mønsterkontring. 1-0.Solskjær spilte 90 min.2-0 kom etter en snau halvtime, og det var en relativt opplagt Ole Gunnar Solskjær som startet opprullingen til målet. Kristiansunderen slo et litt for langt innlegg, Silvestre slo ballen tilbake inn i feltet og traff hodet til lille Giuseppe Rossi rett foran mål.

Den snart 19 år gamle italieneren Rossi imponerte gjennom store deler av kampen. Solskjær viste tidvis fine takter i sin kantposisjon, og fikk spille 90 minutter i cupkampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer