- United er bedre enn oss

Henning Berg synes det er stort å få møte Manchester United i Champions League i morgen.

Henning Berg ser på gamleklubben Manchester United som storfavoritt mot Rangers i Champions League-møtet på Ibrox - Battle of Britain.

- United er en av de aller største favorittene til å vinne mesterligaen. Å ha muligheten til å spille en så viktig kamp mot dem, er stort. For klubben som helhet og også for fansen er det en fantastisk mulighet, sier Berg.

Ibrox vil være fullsatt til storkampen i Glasgow mellom Skottland og England, Rangers og Manchester United.

For Henning Berg blir det en ekstra spesiell kamp mot et av lagene han har vunnet seriegull med. Landslagskapteinen er inne i sin siste sesong som utenlandsproff, men har flere storkamper å glede seg til før han vender hjem til Norge.

I tillegg til mesterligaen, venter dobbeltkampen mot Spania neste måned.

- For oss i Rangers er dette en kjempekamp, klart det. Vi møter et av verdens beste lag som vant serien i England forrige sesong, sier veteranstopperen til NTB.

Han spilte hele kampen da Rangers bare klarte 1-1 borte mot Motherwell i den skotske serien søndag. Trolig starter han også i morgen. Langt mer usikkert er det med Egil Østenstad, som slapp innpå de siste 20 minuttene i søndagens kamp.

- Vi har et bra utgangspunkt. United er klare favoritter, de har spilt i mesterligaen i mange år og er i utgangspunktet veldig, veldig gode - og bedre enn oss. Men vi spiller på hjemmebane, så vi får håpe det har litt å si, sier Henning Berg.

(NTB)

GAMLE VENNER:</B> Henning Berg var lagkamerat blant andre med Ryan Giggs mellom 1997 og 2000.