United er ligamestere

Manchester United ble vant ligaen i dag, etter at Arsenal greide å tape 0-3 hjemme mot Middlesbrough. - Det er fantastisk å ha vunnet tre år på rad, sier Sir Alex.

- Spillerne har vist en fenomenal innsatsvilje hele sesongen, og i dag viste vi at vi alltid prøver å vinne kampene vi spiller, sier United-maneger Alex Ferguson til lagets offisielle hjemmeside.

- Dette er en stor hyllest. Det er fantastisk å vinne serien, fordi det er den virkelige prøven på hvilket lag som er best i landet. Vi har bevist at det har vært oss de siste årene.

- Holdningen til spillerne gjennom sesongen har vært fenomenal. Nå har vi en viktig kamp på onsdag, og jeg håper dette kan gi oss den sjøltilliten vi trenger for å oppnå et godt resultat, sier han.

Coventry tok overraskende ledelsen på Old Trafford allerede etter ti minutter etter scoring av John Hartson. Dwight Yorke roet United-fansen bare to minutter seinere. Og 27 minutter ut i kampen sørget samme mann for ledelse til hjemmelaget. Men Hartson ga seg ikke og utliknet til 2-2 et kvarter før pause.

Stillingen holdt seg helt til det sto igjen ti minutter av kampen. Ryan Giggs sørget for 3-2, før Paul Scholes fastsatte sluttstillingen til 4-2 etter 86 minutter.

GJORT DET FØR: Manchester United vant Premier League i år igjen. Dette bildet er tatt etter kampen mot Tottenham i fjor, da det ble klart at de hadde vunnet ligaen.