- United-Evans arrestert etter voldtekt

Meldte seg selv for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Engelske medier meldte i går kveld at en 19-åring var arrestert, mistenkt for å ha voldtatt en 26 år gammel kvinne på hotellet der Manchester United hadde julebord.

I dag identifiserer The Sun 19-åringen som United-spilleren Johnny Evans.

Evans, som var lånt ut til Roy Keanes Sunderland forrige sesong, har fått enkelte kamper for Manchester Uniteds førstelag i år. Han har blant annet spilt i Champions League-kampene mot Dinamo Kiev og Roma.

Ifølge The Sun skal Evans selv ha møtt opp på politihuset tirsdag, etter å ha kommet tilbake til Manchester fra en dagstur til Monaco.

Han ble arrestert, og holdes nå i varetekt mens politiet etterforsker saken. Ifølge Daily Mail benekter 19-åringen å ha gjort noe galt.

Den angivelige voldtekten skal ha funnet sted på det eksklusive hotellet Great John Street Hotel, som United-spillerne hadde leid i anledning julefesten. Over 100 modeller og dansere var invitert til festen, mens spillernes kjærester og koner ikke fikk lov til å delta.

Ifølge The Times ringte det påståtte offeret politiets nødnummer i 04.15-tida, og fortalte at hun var blitt voldtatt. Politiets ankomst satte naturlig nok en effektiv stopper for festen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer