ISKALD: Mario Balotelli har hatt en elendig sesong i Liverpool. Nå mobiliserer rivalenes supportere for at italieneren skal vinne Liverpool-fansens kåring av årets spiller. Foto: Reuters / Ed Sykes
ISKALD: Mario Balotelli har hatt en elendig sesong i Liverpool. Nå mobiliserer rivalenes supportere for at italieneren skal vinne Liverpool-fansens kåring av årets spiller. Foto: Reuters / Ed SykesVis mer

United-fans stemmer fram Balotelli som årets Liverpool-spiller

Gjør narr av Liverpools kåring.

(Dagbladet): Mario Balotellis opphold i Liverpool har vært en stor nedtur.

24-åringen blir stadig hakket på av andre lags supportere, men nå har de tatt det til et nytt nivå.

Liverpools fans skal kåre årets spiller for dem denne sesongen. Problemet er bare at det er en avstemning åpen for alle. Det utnytter andre supportere til det fulle.

Dermed kan alle gå inn på Liverpools hjemmeside og stemme.

Og med emneknaggen #VoteBalotelli oppfordrer populære twitterkontoer i Manchester Uniteds og Arsenals supporterkretser deres følgere å stemme fram Balotelli.

Dermed er det en stor mulighet for at angriperen som stort sett har vært benkesliter i år stikker av med prisen etter en miserabel sesong.

Da 24-åringen forrige sommer ble klar for Liverpool, var det bred enighet om at de rødkledde tok en sjanse med å signere spissen som ofte blir omtalt som ei urokråke.

Og med bare seks kamper igjen i Premier League denne sesongen, samt FA-cupens semifinale og eventuelle finale, er tiden i ferd med å renne ut for Balotelli om han vil trykkes til supporternes hjerter grunnet sportslige prestasjoner.

Italieneren har totalt startet åtte Premier League- og tre Champions League-kamper denne sesongen. Totalt har han spilt 1135 minutter for Liverpool og scoret tre mål.