United-fansen piper ut Giggs

Manchester United-supporterne er ikke lenger like glade i sin driblefant Ryan Giggs.

Den 29-årige venstrevingen skrev under sin første proffkontrakt med United for 12 år siden. Siden har han forbløffet både fans og motspillere med driblinger og offensive raid.

Nå har likevel deler av Manchester United-fansen fått nok av sin tidligere kjæledegge. Mot Blackburn i ligacupsemifinalen i går ble han buet ut av supporterne på Old Trafford, skriver

Daily Mirror

.

Byttet ut med Solskjær

De høylytte mishagsytringene kom da han ble tatt av til fordel for Ole Gunnar Solskjær 16 minutter før slutt. Det er ikke første gang, og en stor del av hjemmefansen syntes ikke waliseren når gamle høyder etter 520 førstelagskamper.

Giggs innrømmer at han ikke alltid har vært på topp den siste tida.

- Hovedårsaken til at jeg kritiseres er trolig at jeg har spilt best på bortebane denne sesongen, kanskje også forrige sesong også, sier Giggs.

Derfor mener Giggs at dem som piper han ut ikke er ekte United-supportere.

Giggs stoler på Keane

- Roy Keane sier de som er ekte fans også følger oss borte. Jeg får aldri kritikk fra fans som ser på kamper hver eneste uke. Kanskje er mine største kritikere de som har sesongkort på Old Trafford, for jeg har ikke vist mitt beste på hjemmebane, sier waliseren.

Italienske Inter innrømmet nylig at de gjerne ville kjøpe Giggs. De som piper ut vingen ser trolig gjerne at han bringer inn 240 millioner i United-kassa.

- Fansen betaler penger og forventer å se noe spesielt hver gang jeg berører ballen. Men det er ikke alltid mulig, sier Giggs.

(Dagbladet.no)

<B>UPOPULÆR:</B> Ryan Giggs hadde trøbbel med å passere Blackburns Lucas Neill i går kveld - og ble pepet ut av fansen.