United får 13 sekunder mer enn Liverpool

Når de må ha scoring på overtid. Sjekk tallene for alle de fire store!

FACT: Kanskje kommer Rafael Benitez på ny til å trekke fram en krøllete papirlapp fra innerlomma i løpet av sesongen, basert på Opta-statistikk for de siste tre sesongene. Foto: AP Photo/Paul Thomas
FACT: Kanskje kommer Rafael Benitez på ny til å trekke fram en krøllete papirlapp fra innerlomma i løpet av sesongen, basert på Opta-statistikk for de siste tre sesongene. Foto: AP Photo/Paul Thomas Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): En stor «klipp-ut-klokke» med ansiktet til Sir Alex Ferguson og overskriften «Fergie Time» pryder i dag en av avissidene i The Sun.  Den spesielle klokka legger til 1,75 minutter per kvarter, slik at en time plutselig varer i 67 minutter.

«De fleste klokker gir deg bare 60 minutter per time, noe som knapt er nok til å håndtere tempoet i det moderne dagliglivet.Men denne spesialutgaven gir deg sju minutter tilleggstid å spille på», fleiper avisa, og legger til at du heretter bare kan peke på deres klokke hvis sjefen spør hvorfor du er sein.  Påfunnet til The Sun sier om ikke annet noe om oppmerksomheten tilleggstid har fått i England etter søndagens Manchester-derby på Old Trafford, og også i herværende nettavis.

Slik er tallene for toppklubbene

Dagbladet videreformidlet tidligere i dag en sak i The Guardian, som viser at Manchester United får over ett tilleggsminutt ekstra å score på i de kampene der de trenger mål, sammenlignet med kampene der de leder.

Nå kan vi presentere overtidstallene for alle «de fire store» i Premier League, hentet med hjelp fra fotballsidene til Norsk Tipping - Oddsen Live - som igjen baserer seg på Opta-statistikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer