Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United får ikke van Nistelrooy

Alex Ferguson vil ha Ruud van Nistelrooy på trening i Manchester U i oktober. Men PSV nekter å slippe den skadde spissen. Les også de siste ryktene fra Premier League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Van Nistelrooy røyk korsbåndet i april og en overgang verd 260 mill. kroner gikk i vasken.

I går uttalte Sir Alex Ferguson at van Nistelrooy skal tilbringe en måned i Manchester i oktober. Hvis oppholdet er vellykket vil United på nytt kjøpe spissen.

- Vi har hørt at Ruuds framgang er utrolig, og vi vil se hvordan det går med ham i oktober. Etterpå kjøper vi ham, trolig for den samme prisen, sier Ferguson.

Men trolig har Ferguson tatt seg vann over hodet. Han har nemlig ingen avtale med PSV.

- Vi kommer ikke til å samarbeide med United om dette. Van Nistelrooys rehabilitering blir forstyrret av Fergusons håndtering av denne saken, sier PSV-styreformann Harry van Raay.

  • Ferguson vil slutte som United-manager om to år. Nå har klubben tilbudt skotten en ny jobb i klubben, som sjef for talentutviklingen på Old Trafford. Ferguson sier han vil tenke over tilbudet.
  • STEVE GUPPY, England-aktuell vingback i Leicester, kan være på vei bort fra klubben. Lørdag ble 31-åringen vraket på venstrekanten. - Kanskje tida er inne for å forlate Filbert Street. Jeg visste ikke at jeg ikke skulle spille før like før start. Jeg ble sjokkert og overrasket, sier Guppy til The Mirror.
  • ANDY COLE bør være et førstevalg på topp for England. Det sier Newcastle-manager Bobby Robson etter at United-spissen scoret mot laget hans i går. - Andy Cole er flinkere til å holde på ballen, han er enda raskere i bevegelsene, han blir bedre hele tida. Det er kanskje på tide han får sjansen, sier Robson til The Mirror.
  • FRANK LEBEUF ble vraket i Chelsea lørdag etter kritiske kommentarer mot manager Gianluca Vialli. Nå blir han trolig solgt. - Jeg behandler alle spillere som om de har en framtid i klubben, men hvis ting forandrer seg kan jeg ikke gjøre noe med det, sier Vialli.
  • STEVE McMANAMAN var ikke på banen da Real Madrid varmet opp med 4-1 mot Murcia i helga. Til sammen 18 Real-spillere fikk prøve seg i kampen. - Dette er en tøff situasjon for meg. Jeg bare håper jeg får en sjanse, sier den tidligere Liverpool-spilleren.
  • KIERON DYER har fått alkoholforbud av Newcastle-trener Bobby Robson. U21-landslagsspilleren gikk amok på ferie i sommer, og Robson anbefaler Coca-Cola og limonade for midtbanespilleren. - Han kommer i trøbbel når han drikker, fordi han ikke klarer å kontrollere seg sjøl, sier Robson.
  • EMILE HESKEY kan bli den nye Alan Shearer, mener stopperen som markerte ham lørdag, Bradfords David Wetherall. - Når han får ballen og går mot forsvarere er han skremmende. Jeg tror han har gjort lurt i å gå til Liverpool, der vil han lære mye, sier Wetherall til Sky Sports.
  • HENNING BERG er trolig ikke Celtics førstevalg som ny stopper. Nå vil manager Martin O'Neill ha Tottenhams reserveback Ramon Vega. 29-åringen vil trolig koste 27 mill. kroner, bare halvparten av hva Manchester United trolig krever for Berg, melder Optasoccer.