United fikk nei på Silva-bud

- Han vil ikke spille i England.

(Dagbladet.no): - Det er et nytt navn hver dag, sa Sir Alex Ferguson da han ble konfrontert med Manchester Uniteds påståtte interesse for Thierry Henry.

For i en lang og underholdende «silly season» er det ikke få spillere som er blitt satt i forbindelse med den regjerende ligamesteren - og derfor var det kanskje mange som tolket nyheten om United-interessen for David Silva som et nytt løst rykte.

Men nå bekrefter Silvas agent at Valencia har mottatt et bud på EM-helten. Uten at det ville seg for Ferguson denne gangen heller.

- United la inn et bud på David Silva, men det ble avslått av Valencia, sier Julio Llorente ifølge BBC.

Også Rafael Benitez er en beundrer av Silva, men skal man tro agenten er det liten grunn til optimisme. Den lette og tekniske spanjolen er nemlig ikke fristet av Premier League.

- Silva ønsker ikke å spille i England, han er lykkelig i Valencia. Familien hans er vel etablerte, og om han skulle flyttet på seg, ville det bare vært til en annen spansk klubb, som Real Madrid og Barcelona, sier han.

Silva har fem år igjen av kontrakten sin med Valencia.

ETTERTRAKTET: David Silva briljerte som så mange andre spanjoler i EM. En av klubbene som har jaget ham er Manchester United - som nylig fikk et bud avvist av Valencia. Foto: AP
ETTERTRAKTET: David Silva briljerte som så mange andre spanjoler i EM. En av klubbene som har jaget ham er Manchester United - som nylig fikk et bud avvist av Valencia. Foto: AP Vis mer