Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United-flopp fryktet for livet sitt da van Gaal nektet ham å trene

- Hva om jeg mistet bevisstheten og svelget tunga?

I KULDA: Manchester United-keeper Victor Valdes.slet med å få tillit på Old Trafford og måtte trene alene. Nå er han lånt ut til Standard Liege. Foto: NTB Scanpix
I KULDA: Manchester United-keeper Victor Valdes.slet med å få tillit på Old Trafford og måtte trene alene. Nå er han lånt ut til Standard Liege. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Keeperen Víctor Valdés (34) har vært en real flopp i Manchester United. Siden han først ble bekreftet klar i januar 2015, står spanjolen med fattige to kamper.

Valdés - som har vunnet VM, EM og Champions League - har nemlig vært fullstendig i kulda på Old Trafford og ikke vært i nærheten av å få tillit av manager Louis van Gaal.

Målvakten fikk ikke engang trene med førstelaget til Manchester United, og i et intervju med El Pais, forteller Valdés at han fryktet for egen sikkerhet mens han måtte trene på egen hånd.

- Hva hadde skjedd om jeg krasjet i målstolpen, mistet bevisstheten og svelget tunga? sier Valdés, gjengitt av Mirror.

Valdes forteller at han stilte nettopp dette spørsmålet til Alan Fettis, som er keepertrener for United-akademiet.

- Alan svarte: «Jeg har en telefon i lomma og ringer dersom det skulle skje noe». Men jeg måtte bare svare: «Jeg føler meg veldig alene», sier Valdés.

I januar ble keeperen lånt ut til belgiske Standard Liege.

- Takk til alle for støtten gjennom måneder med hardt arbeid. Jeg vil aldri glemme det, sa Valdés i en avskjedsmelding.

I et nytt intervju forteller Valdés at han på ingen måte er bitter på manager van Gaal.

- Han ga meg debuten i Barcelona, han ga meg en sjanse da jeg måtte trene opp kneet mitt, sier Valdés, som kom til United med en kneskade.

KONTROVERSIELL. Manchester United-manager Louis van Gaal har hatt blandede resultater i klubben. Foto: AFP / PAUL ELLIS
KONTROVERSIELL. Manchester United-manager Louis van Gaal har hatt blandede resultater i klubben. Foto: AFP / PAUL ELLIS Vis mer