VIL BLI I ENGLAND:  Radamel Falcao ble aldri noen suksess i Manchester United, som ikke ønsker 29-åringens tjenester videre. Nå vil colombianeren spille for Chelsea og Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix.
VIL BLI I ENGLAND: Radamel Falcao ble aldri noen suksess i Manchester United, som ikke ønsker 29-åringens tjenester videre. Nå vil colombianeren spille for Chelsea og Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

- United-floppen desperat etter å bli Chelsea-spiller

Radamel Falcao deler agent med Mourinho.

(Dagbladet): Radamel Falcao ble aldri den store suksessen som Old Trafford-publikummet haddet håpet. Den colombianske stjernen ble hentet på en en låneavtale fra Monaco, og Manchester United hadde opsjon til å gjøre overgangen permanent. Men den ønsket ikke de røde djevlene å benytte seg av.

I går bekreftet Manchester United at Falcao er ferdig i klubben, etter stusselige fire nettkjenninger på 29 kamper. Inntil videre er Falcao igjen Monaco-spiller, men 29-åringen har sterkt ønske om å fortsette på balløya.

The Telegraph skriver at Falcao er desperat etter å bli Chelsea-spiller. Ifølge avisen er Falcao villig til å gå med på et kraftig lønnskutt for å få overgangen i boks.

I Manchester har Falcao tjent mer enn 2,5 millioner kroner i uka. I Chelsea er Eden Hazard klubbens best betalte spiller med rundt to millioner i uka. Avisen skriver at Falcao er villig til å tjene mindre enn Hazard for å flytte til London.

Chelsea er på spissjakt etter at Didier Drogba takket for seg søndag. Falcaos agent, Jorge Mendes, er også agenten til Chelsea-manager Jose Mourinho.

Mourinho har selv ikke snakket om en mulig Falcao-overgang.