Zlatan Ibrahimovic

United forbanna: - Ba om unnskyldning

Da Zlatan Ibrahimovic (40) var på nippet til å signere for Manchester United fikk svensken nok. Det skal ha kostet flere titalls millioner kroner for den engelske klubben.

SUKSESS: Zlatan Ibrahimovic var med på en av de mer suksessfulle periodene i Manchester United i tiden etter sir Alex Ferguson. Foto: Ppauk/REX
SUKSESS: Zlatan Ibrahimovic var med på en av de mer suksessfulle periodene i Manchester United i tiden etter sir Alex Ferguson. Foto: Ppauk/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mellom 2016 og 2018 terroriserte Zlatan Ibrahimovic forsvarsspillere i Premier League, da han ikledde seg Manchester Uniteds ikoniske røde drakt.

Sammen med daværende trener José Mourinho sikret den svenske legenden både et ligacup-trofé, og en tittel i Europa League. Hittil to av de eneste trofeene United har vunnet etter sir Alex Fergusons tid i klubben.

Zlatans overgang til United sommeren 2016 ble hyllet av flere som et steg i riktig retning for klubben, men ifølge hovedpersonen selv kunne det ha gått riktig så galt.

Instagram-innlegg

I sin nye bok «Adrenalina» forteller nemlig Ibrahimovic at et par tastetrykk på telefonen kostet United flere millioner kroner.

- Faktum er at jeg gikk inn på Instagram og skrev: «Min neste klubb er Manchester United». Jeg var så lei av forhandlingene at jeg ikke tenkte på at United var børsnotert, skriver Zlatan i boka, som blir referert av blant andre Aftonbladet.

- Man får ikke lov til å komme med slike offentliggjøringer før saken er klar. Helvete brøt løs. Mino (Raiola, Zlatans agent, jour.anm) ville drepe meg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer