Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United forbereder nytt Campbell-bud

Manchester United-manager Alex Ferguson har ikke gitt opp håpet om å kjøpe Tottenham-forsvarer Sol Campbell. På torsdag går fristen for påmelding av spillere til Champions League ut. Innen da håper United å ha Campbell på plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge den engelske avisa The Sun er United forberedt på å by 120 millioner kroner for landslagssforsvareren som foreløpig har takket nei til ny Tottenham-kontrakt. Neste sommer går Campbells kontrakt med London-klubben ut. Dermed risikerer Tottenham å miste stjerneforsvareren uten å få en krone igjen for ham. 1. januar kan han innlede forhandlinger med andre klubber.

Blant lønnsadelen

Tottenham tilbød 25-åringen 520 000 kroner i uka for å forlenge kontrakten. Manchester United frister Campbell med en ukelønn på rundt 690 000 kroner. Dermed vil Campbell trolig havne blant Uniteds lønnsadel.

Klar til Champions League

For manager Alex Ferguson er det av stor betydning å få Sol Campbells signatur innen fristen for påmelding til Champions League går ut på torsdag. Med Jaap Stam og Ronny Johnsens skadeproblemer sliter United med å komponere et forsvar som holder Champions League-klasse.

,Alex Ferguson prøvde å kjøpe Sol Campbell for 198 millioner kroner forrige sesong, men fikk avslag.

TIL UNITED? Manchester United har ikke gitt opp håpet om å kjøpe Tottenhams Sol Campbell.