- United forbereder sjokkbud på Bale

Hevder van Gaal kan knuse verdensrekord.

KOBLES TIL UNITED: Real Madrids Gareth Bale har inne i en svak periode. Ifølge engelske rapporter skal Manchester United være klare til å betale over én milliard kroner for waliseren i sommer. Foto:   EPA/ALBERTO MARTIN
KOBLES TIL UNITED: Real Madrids Gareth Bale har inne i en svak periode. Ifølge engelske rapporter skal Manchester United være klare til å betale over én milliard kroner for waliseren i sommer. Foto: EPA/ALBERTO MARTIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Walisiske Gareth Bale kan være på vei mot en retur til engelsk fotball. Hvertfall hvis vi skal tro nattas rapporter fra fotballpressen på balløya.

Manchester United og manager Louis van Gaal skal være klare til å legge et rekordbud på bordet for å sikre seg Real Madrid-spilleren Gareth Bale. Det er Telegraph og den vanligvis troverdige journalisten Mark Ogden som mener van Gaal har fått alle midler tilgjengelig for å hente kantspilleren.

Ifølge avisa er United klare til å legge inn et bud på 100 millioner pund. Det tilsvarer 1,16 milliarder kroner og vil i så fall knuse den tidligere rekordsummen som Real Madrid betalte for nettopp Bale sommeren 2013.

Ny avtale Overgangssummen for to år tilbake ble av spansk presse oppgitt å være i overkant av 900 millioner kroner.

Grunnen til den varslede kjøpefesten i United er en solid økonomi og at Champions League-plassen for neste sesong er så godt som sikret.

Samtidig har United en ny draktavtale med Adidas, verdt 8,7 milliarder kroner som trer i kraft fra neste sesong.

Formsvikt Bale har hatt en varierende sesong i Real Madrid - og slitt spesielt de siste månedene. Etter tap for erkerivalen Barcelona i mars, droppet den spanske avisa AS å gi børspoeng til Bale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.