- United forhandler med Thiago

Nærmere å sikre seg U21-finalehelten.

HATTRICK Thiago Alcantara scoret hattrick i finalen mot Italia i U21-EM i Israel denne uka. Han kan være på vei til Manchester United. Foto: Ariel Schalit, AP / NTB Scanpix
HATTRICK Thiago Alcantara scoret hattrick i finalen mot Italia i U21-EM i Israel denne uka. Han kan være på vei til Manchester United. Foto: Ariel Schalit, AP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Thiago Alcantara reiste hjem til Barcelona med matchballen fra finalen i U21-EM etter å ha scoret hattrick for Spania.

På ballen sto hilsenen «vi ses i Manchester», skrevet av landslagskamerat og United-keeper David de Gea.

Og kanskje er ikke gjensynet så langt unna. Avisa AS skriver i dag at de har blitt fortalt at United allerede har vært i kontakt med miljøet rundt den unge midtbanejuvelen for å diskutere personlige betingelser.

Daily Mail skriver at partene allerede er enig om disse betingelsene.

Den andre siden av saken er enighet mellom klubbene. Men Thiago har en klausul i kontrakten som gjør at han kan kjøpes fri fra kontrakten for «bare» 18 millioner euro fram til og med 31. juli.

Etter det femdobles prisen til 90 millioner euro. Det midlertidige «tilbudet» skal være en konsekvens av at 22-åringen ikke har fått så mye spilletid i Barcelona som kontrakten tilsier.

For uansett hvor lovende det spanske U21-lagets kaptein er, kjemper han om en plass på Barcelonas midtbane med superstjerner som Xavi, Iniesta og Fabregas.

Både spanske og engelske aviser nevner Uniteds byrival City som den fremste konkurrenten i kampen om Thiago.