United forsøkte å hente verdensstjernene med «astronomiske summer»

- Det var aldri tema.

TIL INGEN NYTTE: Manchester United skal ha forsøkt å hente både Marco Reus og Thomas Müller iløpet av sommeren, men begge har angivelig takket nei til voldsomme pengesummer. Foto: NTB Scanpix
TIL INGEN NYTTE: Manchester United skal ha forsøkt å hente både Marco Reus og Thomas Müller iløpet av sommeren, men begge har angivelig takket nei til voldsomme pengesummer. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I går ble det klart at Marcos Rojo er klar for Manchester United etter at de rødkledde omsider gikk med på å sende Nani motsatt vei på et sesonglangt lån til portugisiske Sporting.

Selv om Louis van Gaal dermed har forsterket i den lagdelen behovet er mest prekært, er det ikke den storsigneringen som klubbens tilhengere ønsker seg.

I går ble det også klart at det er varslet protester mot visestyreformann Ed Woodward og Glazer-familien da mange sitter med unntrykket av at de ikke gjør nok for å holde løftene om verdensstjerner inn portene på Old Trafford, men nå kan det i alle fall se ut som om de har forsøkt.

«Sjanseløse» Både Marco Reus og Thomas Müller er navn som på et eller annet tidspunkt har figurert i ryktespaltene til den internasjonale pressen, og i dag blir det skrevet at Manchester United forsøkte å hente begge to.

The Telegraph siterer Atletico Madrids klubbpresident på at Reus «takket nei et tilbud om masse penger fra Manchester United», og avkrefter samtidig at hans egen klubb har vært i nærheten av å signere Dortmund-spilleren.

Med tanke på den summen han avslo fra United, ville de nemlig vært «sjanseløse» sier Enrique Cerezo.

- Veldig mye mer penger Også Thomas Müller, som noterte seg for 5 scoringer og tre målgivende pasninger i sommerens fotball-VM, har fått tilbud fra de rødkledde.

Men heller ikke her fikk Woodward & co napp - tross det Müller selv kaller «astronomiske summer».

Det er tyske Bild som har snakket med Bayern-stjerna, og han sier selv at han aldri har vurdert å skifte beite denne sommeren.

- Ja, jeg visste at jeg kunne tjent veldig mye mer penger om jeg skiftet klubb. Jeg kan bare si at et klubbytte aldri var tema for meg uansett. Bayern er min klubb, sier han.

SJANSELØSE: Skal man tro ryktene har Atletico Madrid også vært på jakt etter Marco Reus i sommer, men klubbens president understreker at uansett ville vært sjanseløse da de ikke kan tilby stjerna de samme pengene som han angivelig takket nei til fra Manchester United. Her er han etter at Real Madrid ble for sterke i kvartfinalen i Champions League. Foto: REUTERS/Ina Fassbender/NTB Scanpix
SJANSELØSE: Skal man tro ryktene har Atletico Madrid også vært på jakt etter Marco Reus i sommer, men klubbens president understreker at uansett ville vært sjanseløse da de ikke kan tilby stjerna de samme pengene som han angivelig takket nei til fra Manchester United. Her er han etter at Real Madrid ble for sterke i kvartfinalen i Champions League. Foto: REUTERS/Ina Fassbender/NTB Scanpix Vis mer