Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- United fortjente å vinne

Wenger etter Rooney-show.

(Dagbladet.no): Manchester Uniteds tynne tittelhåp fikk en smell da Chelsea snudde 0-1 til 4-1 mot West Ham tidligere i dag.

Det bryr ingen seg om på Old Trafford i kveld.

De røde djevlene fortsetter som om gullet venter der framme, og sikret seg sin niende strake seier i ligaen. Arsenal slo ut Juventus av Champions League.

Mot United ble Arsene Wengers talentmannskap et nummer for små.

 - To fantastiske klubber gikk i klinsj i dag, og vi produserte til tider veldig god fotball. Alle spilte godt, sier Ferguson og trekker spesielt fram ungdommen.

- United har alltid lagt vekt på unge spillere - helt tilbake til Busby Babes - og vi prøver å føre den linja videre.

Wayne Rooney viste at han er Premier League største gullgutt ni minutter etter pause. Et innlegg fra Silvestre ble knallet inn i nettet.

12 minutter før slutt økte Ji-Sung Park til 2-0, og gjett hvem som serverte? Samme Rooney, som kjempet seg fri fra Arsenal-forsvaret.

United følte seg snytt for straffe i første omgang, da Toure brukte hendene i straffefeltet. Også da var Rooney skarpskytteren.

Med seieren har United fortsatt sju poeng opp til Chelsea, med fem kamper igjen av sesongen. Arsenal er helt nede på sjetteplass, med fem poeng opp til Spurs på den viktige fjerdeplassen som gir Champions League-kvalik.

Arsenal-sjef Arsene Wenger var selvsagt bedrøvet i kveld.

- Vi hadde sjanser som vi ikke tok, og det kan koste dyrt. Vi så litt slitne ut den siste halvtimen, og derfor tror jeg kanskje Manchester United fortjente å vinne denne kampen, sier Wenger til BBC.

DER SATT DEN: Wayne Rooney mottar gratulasjoner liggende.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling