HERJET: Paul Pogba og Nemanja Matic og resten av Manchester United herjet mot Swansea. Foto: Reuters/Andrew Boyers
HERJET: Paul Pogba og Nemanja Matic og resten av Manchester United herjet mot Swansea. Foto: Reuters/Andrew BoyersVis mer

Manchester United

United fortsatte der de slapp og holdt lekestue med Swansea

Swansea holdt unna i 45 minutter. Så raknet det totalt.

Swansea - Manchester United 0-4

(Dagbladet): Manchester United fortsatte der de slapp forrige helg, og herjet med Swansea i Premier League-oppgjøret lørdag.

Swansea var nærmest ved å ta ledelsen etter bare noen få minutter, og holdt Manchester United unna i 45 minutter. Så raknet det totalt.

Manchester United scoret hele fire ganger og regelrett ydmyket Swansea på eget gress.

- For en dag på jobben. En arbeidsseier som blir en kalasseier til slutt, oppsummerte TV 2-ekspert Eirik Thorstvedt.

- Vi fikk et godt resultat. Vi vil fortsette her. Vi er mer selvsikre nå enn forrige sesong. Vi kjenner hverandre bedre og jobber sammen, og det gjør det bedre, sier Paul Pogba i intervjuet etter kampen.

Bailly-scoring

Men Manchester United brukte 45 minutter på å score.

Allerede et par minutter inn i kampen levde de røde djevlene farlig da Jordan Ayew kjempet seg rundt på kanten og avsluttet med et frekt skudd som gikk via innsiden av tverrliggeren og ut.

Men det var Manchester United som hadde de største sjansene. Etter en drøy halvtime kunne Marcus Rashford sende gjestene foran da han ble spilt gjennom, men engelskmannen avsluttet utenfor mål.

Før pause satt den endelig for United.

Det var først Paul Pogba som tvang Fabianski ut i en feberredning med sin heading, før Eric Bailly tuppet inn returen.

Raknet fullstendig

Romelu Lukaku fikk det liksom ikke helt til å stemme i kampen mot Swansea. Belgieren har nemlig slitt mot hvittrøyene, og har ikke scoret mot dem på seks kamper.

Helt til det sto ti minutter igjen av lørdagens oppgjør.

Stjernespissen fikk en perfekt pasning fra Henrikh Mkhitaryan, og helt umarkert hadde han få problemer med å doble ledelsen for United.

Da løsnet det skikkelig, også.

Bare øyeblikket senere var det igjen Mkhitaryan som sendte en lur pasning frem til Paul Pogba, som lekkert løftet ballen over Fabianski og i mål.

Verre skulle det bli for Swansea. Drøyt fem minutter før slutt skulle også Anthony Martial få notere seg på målscorerlista, da han dro seg inn i banen og fyrte av. I mål.