United frister Juve-stopper

Manchester United skal ha lagt inn et bud på snaut 200 mill. kroner for Igor Tudor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med Ronny Johnsen og Wes Brown skadd er de engelske ligamestrene sårbare i midtforsvaret. Ifølge

The Sun vil derfor manager sir Alex Ferguson hente kroatiske Tudor til Old Trafford som Laurent Blancs nye stoppermakker.

Et bud på 196 mill. kroner skal allerede være avvist av Juventus. Italienerne vil ha enda mer penger for 23-åringen som ble kåret til årets spiller i Kroatia.

Tudor beskrives som en blanding av Marcel Desailly og Frank Rijkaard, og sjøl sier han at spill i England står høyt på ønskelista.

Han fikk en forsmak da Juventus møtte Arsenal i Champions League tidligere i år.

- Det har alltid vært en drøm for meg å spille der. Jeg elsker den engelske stilen. Jeg glemmer aldri den utrolige tilskuerskaren på Highbury. Bare tanken gir meg gåsehud, sier Tudor til avisa.

Kroaten har blitt informert om interessen fra Manchester United.

- Manchester United er den største klubben i verden , og en sånn løsning ville vært en drøm. Men Juve er også en stor klubb og jeg føler meg komfortabel der for øyeblikket.

Tudor skal ha imponert manager Ferguson da han elegant holdt Ryan Giggs under kontroll i Champions League-semifinalen i 1999.

(Dagbladet.no)

UNITED-AKTUELL: Juventus' Igor Tudor møtte engelsk fotball og Arsenals' Fredrik Ljungberg på Highbury 4. desember.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer