United frykter dommerhevn

Newcastle - Manchester U 3-0. Alan Shearer og Duncan Ferguson reddet spenningen i Premier League. Men United-sjef Alex Ferguson skylder på dommer Steve Lodge og er redde for en dommervendetta.

Duncan Ferguson smalt inn en vakker volley, mens Alan Shearer traff perfekt to ganger. Dermed fikk trippelmestrene sitt tredje tap på 24 kamper. Avstanden ned til Leeds er nå bare tre poeng.

Dommeren hadde lyst

Men ifølge de røde djevlenes manager Alex Ferguson ble kampen for det meste avgjort av dommer Steve Lodge.

Her er klagelista fra Sir Alex:- Roy aksepterte det røde kortet. Men jeg synes han fikk sitt andre gule for fort etter hendelsen med keeperen. Der tok han keeperen i handa. Det gikk for fort.Ifølge Ferguson ville dommer Lodge vise ut iren.- Jeg tror dommeren hadde lyst til å gjøre det. Han var litt for ivrig etter å utvise han, sier Ferguson til Express Online.

Mistet straffespark og mål

- Det er greit, det er sånt som skjer i dette spillet. Vi har fått avgjørelser i vår favør også. Det viktige er at dette ikke blir en vendetta mot oss, sier Ferguson og viser til Middlesbrough-kampen der Keane og Stam nesten løp dommeren overende.- Jeg synes ikke at vi får noenting. Jeg tror vi lider etter Middlesbrough-oppstyret, for å være helt ærlig. Det så ikke ut til at vi fikk noe som helst i dag, sier skotten.

FEIL? Dommer Steve Lodge trekker opp det røde kortet til United-kaptein Roy Keane.