United frykter dommerhevn

Newcastle - Manchester U 3-0. Alan Shearer og Duncan Ferguson reddet spenningen i Premier League. Men United-sjef Alex Ferguson skylder på dommer Steve Lodge og er redde for en dommervendetta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Duncan Ferguson smalt inn en vakker volley, mens Alan Shearer traff perfekt to ganger. Dermed fikk trippelmestrene sitt tredje tap på 24 kamper. Avstanden ned til Leeds er nå bare tre poeng.

Dommeren hadde lyst

Men ifølge de røde djevlenes manager Alex Ferguson ble kampen for det meste avgjort av dommer Steve Lodge.

Her er klagelista fra Sir Alex:- Roy aksepterte det røde kortet. Men jeg synes han fikk sitt andre gule for fort etter hendelsen med keeperen. Der tok han keeperen i handa. Det gikk for fort.Ifølge Ferguson ville dommer Lodge vise ut iren.- Jeg tror dommeren hadde lyst til å gjøre det. Han var litt for ivrig etter å utvise han, sier Ferguson til Express Online.

Mistet straffespark og mål

- Det er greit, det er sånt som skjer i dette spillet. Vi har fått avgjørelser i vår favør også. Det viktige er at dette ikke blir en vendetta mot oss, sier Ferguson og viser til Middlesbrough-kampen der Keane og Stam nesten løp dommeren overende.- Jeg synes ikke at vi får noenting. Jeg tror vi lider etter Middlesbrough-oppstyret, for å være helt ærlig. Det så ikke ut til at vi fikk noe som helst i dag, sier skotten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer