United frykter for USA-ryktet

Flyr inn stjernene.

(Dagbladet.no): 1-2 mot Celtic i natt og målløst mot Bayern München sist. Det er ikke slik Manchester United skal selge trøyer under PR-turneen i USA.

Nå angrer manager Alex Ferguson på at han har sendt B-lag ut på banen hittil i World Tour Series.

Hørt om Paul McShane, Jonathan Spector,Phil Bardsley eller Chris Eagles? De var alle i mannskapet som ble pepet ut av fansen mot Bayern.

Mot AC Milan i New York lørdag kveld er Mikael Silvestre og Paul Scholes med på laget igjen, melder Uniteds egen hjemmeside.

Ruud van Nistelrooy og Louis Saha blir fortsatt hjemme i Manchester, mens Silvestre og Scholes flys inn til kampen og reiser hjem dagen etter.

- Jeg gjør dette motvillig. Men vi har fått mye kritikk på grunn av laget vi stilte med mot Bayern, sier sir Alex.

Han ville egentlig la stjernene hvile etter EM-sluttspillet, men bøyer av for å beskytte merkevaren Manchester United i USA. Det er heller ingen hemmelighet at Ferguson hater å tape fotballkamper.

- Vi har tatt dette skrittet for å sikre ryktet vårt i USA. I fjor ble folk fascinert av fotballen vår, og jeg vil ikke at de tror vi tar dem for gitt, sier skotten.

<B>MOTVILLIG STJERNEHJELP:</B> Alex Ferguson henter to nye stjerner til USA-turneen fordi fans føler seg lurt. Paul Scholes spiller mot Milan, mens Ruud van Nistelrooy fortsatt blir hjemme.