United frykter tidlig Real-mål

Manchester United frykter et tidlig baklengsmål, mens Real Madrid tror de kan stoppe David Beckham og Ryan Giggs. Dagbladet :på nettet følger Champions League-kampene direkte i kveld.

Selv med to mål lørdag blir Ole Gunnar Solskjær henvist til benken på Old Trafford i kveld. Ifølge dagens engelske aviser blir Henning Berg eneste nordmann fra start.

Men den norske midtstopperen tar trolig en av hovedrollene i kampen når manager Sir Alex Ferguson presenterer kveldens United-utfordring.

- Gutta blir stadig minnet om å ikke slippe inn tidlige mål. Vi sier de skal konsentrere seg og forsvare seg riktig. Likevel slipper vi inn målene, sier Ferguson til Daily Mail.

Champions League-finalen

Skulle Real Madrid dunke inn ledelse før det har gått 20 minutter i kampen, er det ikke første gang United opplever det. Det samme skjedde mot Marseille, mot Fiorentina, mot Bordeaux og i Champions League-finalen mot Bayern München ifjor.

Hittil har United overlevd, men mot defensivt sterke spanjoler kan 0-1 stå seg helt til kampslutt. Med 0-0 i første kampen, blir det vanskelig for de rødkledde med bortemål for Real.

- Gutta har det som skal til for å komme tilbake fra sånne situasjoner. Men vi ville ikke at det skal skje, og det hadde vært deilig å score først, sier Ferguson.

Talentløs Beckham?

I Spania har Real Madrid-trener Vicente del Basque varslet at Giggs og Beckham ikke blir noen trusler i kveld. Tidligere har Real-back Roberto Carlos avfeid Beckham som talenløs.

Alex Ferguson fnyser av påstandene:

- Som et vingpar spiller de bedre enn noensinne denne sesongen. Så vi lar Real snakke om oss, og så ser vi hva som skjer på banen, sier Ferguson til The Sun.

Både Ferguson og Fotball-Europa gleder seg villt til kveldens kamp mellom to av spillets største aristokrater.

- Vi ser alle fram til en fantastisk kveld. Denne kampen er omspunnet av både romantikk og tradisjoner, sier Manchester Uniteds manager.

Her kan du selv høre Ferguson snakke om den andre kvartfinalen i Champions League.

Lagoppstillingene

Uniteds eneste skadeproblem er Mark Bosnich som forstrakk en magemuskel under en tur i svømmebassenget. Keeperen testes før kampstart.

Her er de trolige lagoppstillingene:

Manchester United: Bosnich (Van der Gouw) - G Neville, Stam, Berg, Irwin - Beckham, Keane, Scholes, Giggs - Cole, Yorke.

Real Madrid: Casillas - Salgado, Karanta, Campo, Roberto Carlos - McManaman, Helguera, Redondo, Savio - Raul, Morientes.

  • Avspark kl. 20.45. Dagbladet :på nettet følger også kveldens andre Champions League kamp, Bayern München - Porto.
INGEN TRUSSEL: Madrids trener er ikke redd for David Beckham og Ryan Giggs.
SKUDDKLAR: Roberto Carlos fyrte løs i 0-0-kampen i Madrid for to uker siden.