Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United fryser ut Yorke

Dwight Yorke kan bli tvunget til å trene med reservene i Manchester United etter at han nektet å selges til Middlesbrough.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hevder avisa The Sun i dag.

Alex Ferguson skjelte ut Yorke og agenten hans for å ha stoppet overgangen som skulle gjøre plass til å hente Paolo Di Canio fra West Ham. Nå er skotten innstilt på å la Yorke trene med unggutta og reservene i United, og utsiktene for førstelagsspill er skrale for karibieren.

Yorke på sin side skal være innstilt på å holde formen vedlike, for så å vise Fergusons arvtaker at han er en mann for framtida i Manchester United. I en kondisjonstest i United nylig var Yorke i best form sammen med David Beckham, skriver The Sun.

  • Dwight Yorke har ikke startet en kamp for United siden 8. desember, da det ble 0-1-tap hjemme mot West Ham. Jermain Defoe scoret målet etter innlegg fra nettopp Paolo Di Canio.

    (Dagbladet.no)

SLUTT PÅ MOROA?</B> Dwight Yorke kan miste sjansen til å spille sammen med Ole Gunnar Solskjær på Uniteds A-lag under Alex Fergusons ledelse.
Hele Norges coronakart