Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United gir Beckham rekordlønn

Manchester Uniteds nye direktør Peter Kenyon handler raskt: Nå tilbyr han David Beckham en ny sjuårskontrakt med ei ukelønn på 920 000 kroner.

Med ei årslønn på nærmere 50 mill. kroner blir dermed Beckham Storbritannias best betalte fotballspiller, skriver Eurofooball.

Beckham-lønna er også langt høyere enn lagkaptein Roy Keanes. United kalte Keanes kontrakt et unntak da klubben gikk med på å betale iren 700 000 kroner i uka i vinter.

Ville overtale Fergie

Trolig er det Peter Kenyons inntreden i direktørstolen som slår beina under Uniteds tidligere restriktive lønnspolitikk. Kenyon overtok for Martin Edwards i går, og prøvde aller først å overtale Alex Ferguson til å fortsette som manager utover 2002.

Nå vender han blikket mot Uniteds beste spillere. I tillegg til Beckham, skal også Ryan Giggs tilbys ny kontrakt.

Lønnstak

Manager Ferguson klagde i forrige uker på at han ikke kunne kjøpe verken Zidaner eller Figoer på grunn av lønnstaket. Kenyon kan endre på det.

- Fotballen er i stadig bevegelse, og lønnstaket må flytte seg etter. Det er den eneste måten vi kan gjøre framskritt på, sier Kenyon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media