Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United gir Solskjær ny kontrakt

Direktør bekrefter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær har bare kontrakt fram til sommeren, men det er allerede blitt spekulert i at manager Alex Ferguson ønsker å beholde 33-åringen.

I dag kommer den offisielle bekreftelsen fra Manchester United.

- Vi vil beholde Ole i klubben, og vi har tenkt å ordne opp i det, sier United-direktør David Gill til Uniteds hjemmeside.

Altså betyr det ingenting for United at nordmannen knekte kinnbeinet og ikke får vise seg fram mer denne sesongen.

- Han har vært en fantastisk spiller for oss og en fantastisk menneske. Jeg vet han har lyst til å bli, og jeg er sikker på at vi fikser det, sier Gill.

United nevner ingenting om lengden på den nye avtalen, eller om Solskjær må ned i grunnlønn med bonuser for førstelagsspill.

- Vi må være trygge på at avtalene gjenspeiler situasjonen vi er i, og at den er passende. Begge parter ønsker at dette skal gå, og jeg har tro på det, sier direktøren.

NYE SJANSER: Ole Gunnar Solskjær fikk bare ett innhopp i ligaen før han ble skadd på nytt. I dag bekrefter United at de vil satse på nordmannen også neste sesong.
GILL BEKREFTER: Direktør David Gill sier at både klubben og Solskjær er innstilt på å bli enige.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!