Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United gir ut kjempebok

37 kilo og 850 sider.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United gir ut et oppslagsverk som får Norges lover til å virke hendig.

Boka veier hele 37 kilo og består av 850 sider som tar for seg historien til en av de største klubbene i internasjonal idrett. Oppslagsverket består av 400.000 ord og 2000 bilder, og kan bli din for den nette sum av 36.000 kroner.

Boka er blitt trykket i 9500 eksemplarer og signert av klubbens manager Sir Alex Ferguson og klubbens store midtbanespiller på 60-tallet Sir Bobby Charlton. 500 av bøkene er også blitt signert av Bryan Robson, Eric Cantona og Denis Law, og koster ytterligere 15.000 kroner.

Cantona, som nå er skuespiller og en ivrig fotograf, har bidratt med fem selvportrett i boka, som er innbundet i skinn. (NTB)

HØY STATUS: Få personer settes høyere i United enn Bobby Charlton og Alex Ferguson. Her poserer de to under boklanseringa i London i kveld. Foto: AP
HØY STATUS: Få personer settes høyere i United enn Bobby Charlton og Alex Ferguson. Her poserer de to under boklanseringa i London i kveld. Foto: AP Vis mer
Hele Norges coronakart