OVERRASKET: Roy Carroll mener Manchester United har mistet både sult og vilje etter at Sir Alex Ferguson ga seg som manager. Foto: Reuters / NTB Scanpix
OVERRASKET: Roy Carroll mener Manchester United har mistet både sult og vilje etter at Sir Alex Ferguson ga seg som manager. Foto: Reuters / NTB ScanpixVis mer

- United hadde verken sult eller vilje til å kjempe

Slakter tidligere lagkamerater.

(Dagbladet): Tirsdag forrige uke tok Olympiakos i mot Manchester United til åttedelsfinale i Champions League i Hellas.

Engelskmennene var i utgangspunktet storfavoritter, men fikk seg ei skikkelig lekse, og tapte fortjent 2-0.

En som knapt trodde det han så var tidligere United-keeper Roy Carroll (36). Nord-iren er Olympiakos' tredjekeeper for øyeblikket, og var plassert på tribunen da lagkompisene kjørte over United.

- Ingen sult - Seieren var et sjokk for mange i pressen, men spillerne visste at de hadde en mulighet. Vi har sett mange Premier League-kamper denne sesongen, og visste at United ikke har levert, sier Carroll til Sky Sports.

Om 2-0-seieren sier han:

- Jeg har aldri sett et Manchester United-lag som det før. De har gode spillere, men de hadde verken sult eller vilje til å kjempe, så sånn sett var seieren et sjokk, sier Carroll.

36-åringen mener mye handler om Sir Alex Fergusons trenerfarvel.

- Jeg vet ikke om de trodde de ville få en enkel kamp, men ingen profesjonell fotballspiller kan gå inn i en kamp og tenke det.

- Det kan hende de har sluppet opp litt etter at Sir Alex takket for seg. Det kan du ikke gjøre i Premier League. Det er en stor liga der både topp- og bunnlag kjemper for hvert eneste poeng, og du må være forberedt til hver kamp, legger han til.

- Bare halvveis Manchester United tar i mot Olympiakos til returoppgjør 19. mars, og Carroll er klar over at David Moyes sannsynligvis kommer til å sende et langt mer motivert mannskap på banen da.

- De kommer til å framstå som en annet lag på Old Trafford. Vi er bare halvveis, men det som er en god ting for oss er at vi ikke slapp inn mål i hjemmekampen.

- Forhåpentligvis kan vi holde tett bakover, 0-0 til pause, og da vil supporterne deres bli utålmodige. Du vet aldri i fotball,sier Roy Carroll.

KLASSEFORSKJELL: Olympiakos hadde få problemer med å slå et ekstremt tamt Manchester United 2-0 forrige uke. Her er det Alejandro Dominguez som scorer for grekerne. Foto: AP / NTB Scanpix
KLASSEFORSKJELL: Olympiakos hadde få problemer med å slå et ekstremt tamt Manchester United 2-0 forrige uke. Her er det Alejandro Dominguez som scorer for grekerne. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer