Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United har falt som en stein. Direktøren finner trøst i Twitter-tall

Stemples som «bisarr».

MER KRITIKK:  Ed Woodward har slitt med å overbevise omgivelsene om at han er den rette arvtakeren til David Gill i Uniteds direktørstol. Foto: Jon Super / AP / NTBN Scanpix
MER KRITIKK: Ed Woodward har slitt med å overbevise omgivelsene om at han er den rette arvtakeren til David Gill i Uniteds direktørstol. Foto: Jon Super / AP / NTBN Scanpix Vis mer

(Dagbladet:) Ed Woodward tok over en av de mest attraktive jobbene i fotballen da han ble klubbdirektør i Manchester United sommeren 2013. Siden har klubben rast som en stein i alle sportslige sammenhenger. Manchester United har 23 seirer, 11 uavgjort og 15 tap i Premier League siden Woodward kom inn.

Sju lag har tatt flere poeng i England i samme periode - inkludert Southampton. United de har ikke vært i nærheten av å vinne pokal i noen andre attraktive turneringer heller.

Fikk kritikk I fjor fikk Woodward massiv kritikk for manglende aktivitet på overgangsmarkedet. Det tok han igjen for i sommer, men også i år ser det ut til at United kan glemme ligagullet.

Men Woodward finner likevel positive elementer ved sesongen, noe han latterliggjøres for i engelske medier:

Da han i går gjennomførte en telefonkonferanse med United-investorer, understreket Woodward at klubben er en gigant - i hvert fall i sosiale medier.

Twitter-tall - Jeg ønsker å dele med dere hvordan spillerens profil påvirkes verden over av at han går til Manchester United, sa Woodward, ifølge Daily Mail.

- (Angel) Di Maria opplevde en 12-dobbel økning i Google-søk den dagen han gikk fra Real Madrid, og (Radamel) Falcao opplevde en tidobbel økning sammenliknet med den dagen han forlot Atletico. Da Daley Blind kom til oss fra Ajax i august, økte hans antall følgere på Twitter med 72 prosent, og hans daglige økning ble utrolige 50 ganger så høy, forteller Woodward, i en forklaring som stemples som «bisarr» av Daily Mail.

Supporterne bryr seg nok heller ikke veldig om Daley Blinds følgerskare på Twitter. Men Woodwards mål var å overbevise investorene, og de er ikke nødvendigvis like opptatt av de manglende poengene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling