United har falt som en stein. Direktøren finner trøst i Twitter-tall

Stemples som «bisarr».

MER KRITIKK:  Ed Woodward har slitt med å overbevise omgivelsene om at han er den rette arvtakeren til David Gill i Uniteds direktørstol. Foto: Jon Super / AP / NTBN Scanpix
MER KRITIKK: Ed Woodward har slitt med å overbevise omgivelsene om at han er den rette arvtakeren til David Gill i Uniteds direktørstol. Foto: Jon Super / AP / NTBN Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Ed Woodward tok over en av de mest attraktive jobbene i fotballen da han ble klubbdirektør i Manchester United sommeren 2013. Siden har klubben rast som en stein i alle sportslige sammenhenger. Manchester United har 23 seirer, 11 uavgjort og 15 tap i Premier League siden Woodward kom inn.

Sju lag har tatt flere poeng i England i samme periode - inkludert Southampton. United de har ikke vært i nærheten av å vinne pokal i noen andre attraktive turneringer heller.

Fikk kritikk I fjor fikk Woodward massiv kritikk for manglende aktivitet på overgangsmarkedet. Det tok han igjen for i sommer, men også i år ser det ut til at United kan glemme ligagullet.

Men Woodward finner likevel positive elementer ved sesongen, noe han latterliggjøres for i engelske medier:

Da han i går gjennomførte en telefonkonferanse med United-investorer, understreket Woodward at klubben er en gigant - i hvert fall i sosiale medier.

Twitter-tall - Jeg ønsker å dele med dere hvordan spillerens profil påvirkes verden over av at han går til Manchester United, sa Woodward, ifølge Daily Mail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer