United har ikke gitt opp Tevez

Ferguson ringte.

SCORET MOT CITY: Carlos Tevez kan ha spilt sin siste United-kamp. Her tar han i mot jubel fra fansen etter målet mot byrival City 10. mai. Foto: AP/Jon Super
SCORET MOT CITY: Carlos Tevez kan ha spilt sin siste United-kamp. Her tar han i mot jubel fra fansen etter målet mot byrival City 10. mai. Foto: AP/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Ingenting er offisielt når det gjelder Carlos Tevez, den argentinske spissen som etter to års leie ennå ikke er blitt kjøpt av Manchester United.Tidligere i uka erfarte en britisk radiokanal at 25-åringen havner hos erkerival Manchester City. Siden har det vært tyst.

Fikk telefon fra sir Alex I dag skriver The Guardian at United-manager Alex Ferguson fortsatt ikke har gitt opp kampen om spissen, som var på banen for Argentina i tapet mot Equador i natt.

Ifølge avisa har Ferguson selv ringt direkte til den lille angriperen, for å overbevise han om at framtida hans er best på Old Trafford. En kilde sier at Tevez ikke var veldig begeistret for anropet fra skotten, det har vært nok tid til til snakk tidligere.Tevez skal ikke ha bestemt seg for ny klubb ennå, men United er fortsatt et alternativ. Det samme gjelder byrival City, samt Chelsea og Liverpool.

Beslutningen om klubbvalg kan ta opptil tre uker, og selv om ryktene går er det bare City som offentlig har bekreftet interessen for spissen.- Carlos Tevez er en god spiller. Hvis gode spillere blir tilgjengelige, vil selvsagt enhver manager være interessert, sa City-sjef Mark Hughes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer