United har ikke gitt opp Tevez

Ferguson ringte.

SCORET MOT CITY: Carlos Tevez kan ha spilt sin siste United-kamp. Her tar han i mot jubel fra fansen etter målet mot byrival City 10. mai. Foto: AP/Jon Super
SCORET MOT CITY: Carlos Tevez kan ha spilt sin siste United-kamp. Her tar han i mot jubel fra fansen etter målet mot byrival City 10. mai. Foto: AP/Jon SuperVis mer

||| (Dagbladet.no): Ingenting er offisielt når det gjelder Carlos Tevez, den argentinske spissen som etter to års leie ennå ikke er blitt kjøpt av Manchester United.

Tidligere i uka erfarte en britisk radiokanal at 25-åringen havner hos erkerival Manchester City. Siden har det vært tyst.

Fikk telefon fra sir Alex
I dag skriver The Guardian at United-manager Alex Ferguson fortsatt ikke har gitt opp kampen om spissen, som var på banen for Argentina i tapet mot Equador i natt.

Ifølge avisa har Ferguson selv ringt direkte til den lille angriperen, for å overbevise han om at framtida hans er best på Old Trafford. En kilde sier at Tevez ikke var veldig begeistret for anropet fra skotten, det har vært nok tid til til snakk tidligere.

Tevez skal ikke ha bestemt seg for ny klubb ennå, men United er fortsatt et alternativ. Det samme gjelder byrival City, samt Chelsea og Liverpool.

Beslutningen om klubbvalg kan ta opptil tre uker, og selv om ryktene går er det bare City som offentlig har bekreftet interessen for spissen.

- Carlos Tevez er en god spiller. Hvis gode spillere blir tilgjengelige, vil selvsagt enhver manager være interessert, sa City-sjef Mark Hughes.

Tok farvel med fansen
Tevez er eid av investeringsselskapet Media Sports Investments, og har kostet United omlag 100 millioner i leie siden klubbskiftet fra West Ham i 2007. United kunne kjøpt 25-åringen for 250 millioner kroner tidligere i sesongen, men valgte å ikke bruke opsjonen.

Det blir ikke billigere nå, hvis Tevez kan overtales til å velge de engelske ligamestrene på nytt.

Tevez føler at han har blitt benket for mye i United denne sesongen, og i mai tok han et slags farvel med Manchester United-fansen. Samtidig ga han klar beskjed om at han uansett vil befinne seg i Premier League også neste sesong.

- Ting har skjedd, og når sesongen er over vil jeg se hvor jeg drar. Det smerter meg å forlate Manchester United på grunn av fansen. Det er vanskelig for meg å akseptere dette, sa Tevez.

TAPTE I NATT: Tevez stilte opp til bilde med en guttunge i United-bortedrakt i natt. Datteren Florencia (t.h) har på seg en Argentina-drakt, som pappa. Foto: REUTERS/Enrique Marcarian
TAPTE I NATT: Tevez stilte opp til bilde med en guttunge i United-bortedrakt i natt. Datteren Florencia (t.h) har på seg en Argentina-drakt, som pappa. Foto: REUTERS/Enrique Marcarian Vis mer
VRAKET I FINALEN: Ferguson brukte Tevez som reserve mot Barcelona. Det samme skjedde også i en rekke andre toppkamper denne sesongen. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO
VRAKET I FINALEN: Ferguson brukte Tevez som reserve mot Barcelona. Det samme skjedde også i en rekke andre toppkamper denne sesongen. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO Vis mer