- United har ingen unnskyldninger

Søndag møtes gullkandidatene Chelsea og Manchester United. United sliter med skader, men Chelseas nye manager José Mourinho mener skader ikke er noen unnskyldning.

- De beste lagene har gode spillerstaller. Ferguson har alltid 11 toppspillere tilgjengelig for spill. Det finnes ingen unnskyldninger... ja, faktisk har United flere fordeler i forhold til oss, sa Mourinho etter fredagens trening.

Han legger alt forventningspress over på United, selv om de røde mangler Ruud van Nistelrooy, Louis Saha, Ole Gunnar Solskjær, Kleberson, Rio Ferdinand og Gabriel Heinze foran seriestarten i den engelske eliteserien.

Mourinho mener United har en fordel gjennom Fergusons lange karriere på Old Trafford, kontinuiteten i spillerstallen og ikke minst at Uniteds sesong allerede har startet.

Tirsdag spilte nemlig Manchester United mot Dinamo Bucuresti i mesterligakvalifiseringen der de vant 2-1.

- Vår sesongoppladning har ikke vært ideell. Spillerne ankom på ulike tidspunkter, og vi har ikke rukket å bygge opp en lagmoral lik den i United. Jeg er likevel ikke i tvil om at vi kan vinne ligaen, selv om jeg ikke er så dum at jeg sier at vi vinner, fortsetter Mourinho.

Fredagens trening gikk bak stengte dører, i sterk kontrast til populære Claudio Ranieris åpne fredagstreninger. (.NTB)

PÅ TRENING: Chelseamanager Jose Mourinho går for gull. Her med Adrian Mutu i bakgrunnen.