Manchester United

United har Kane på ønskelista

Ole Gunnar Solskjær (48) og Manchester United skal ha sett seg ut den engelske landslagskapteinen.

IKKE BARE BARE: Ole Gunnar Solskjær innrømmer overfor Dagbladet at han har utfordringer hver eneste dag i jobben som United-manager. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Harry Kane til Manchester United kan fort bli et av sommerens heteste fotballrykter.

Tidligere har det engelske nettstedet The Athletic hevdet at Harry Kane ønsker å forlate Tottenham dersom de ikke sikrer seg topp fire og en Champions League-plass til neste sesong. Og i skrivende stund ser dét mørkt ut: London-laget befinner seg nemlig på 7. plass - fem poeng bak Chelsea på fjerdeplass.

- Høy stjerne

Ifølge det engelske nettstedet The Athletic skal Kane være i ferd med å miste tålmodigheten i Tottenham. De spekulerer derfor i om det kan bli aktuelt for superspissen å bytte beite i sommer. Nettstedet nevner Manchester United og Manchester City som aktuelle kandidater.

Det stemmer godt overens med Dagbladets informasjon.Dagbladet erfarer nemlig at Manchester United følger Kanes situasjon tett og at storscoreren er høyt oppe på klubbens ønske- og prioriteringsliste. Kane har svært høy stjerne på Old Trafford, og Dagbladet erfarer at spissen selv ikke er fremmed for tanken på å melde flytting fra London til Manchester.

Men en overgang blir vrien å få til. Tottenham har neppe lyst til å miste sin største stjerne, og det kreves angivelig et bud på minst 125 millioner pund om Daniel Levy, som er en vrien mann å forhandle med, i det hele tatt skal vurdere tilbudet. Manchester United har - i likhet med resten av verden - lidd store økonomiske tap under coronapandemien, og klubben ønsker i tillegg å forsterke laget i flere posisjoner.Kanes tynnslitte tålmodighet og angivelige signaler fra spilleren selv gjør imidlertid at United likevel har håp om at «Operasjon Kane» er gjennomførbar. Det er uansett verdt å merke seg at Tottenham akkurat nå står uten permanent manager og det er verdt å tro det vil bli holdt samtaler mellom ny manager og Harry Kane om framtiden - når den tid kommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer