LAGKAMERATER?: Luke Shaw og Adnan Januzaj kan fort spille i like drakter fra og med neste sesong. Foto: REUTERS/Andrew Winning/NTB Scanpix
LAGKAMERATER?: Luke Shaw og Adnan Januzaj kan fort spille i like drakter fra og med neste sesong. Foto: REUTERS/Andrew Winning/NTB ScanpixVis mer

United har lagt inn bud på 270 millioner kroner for Luke Shaw

Vil sikre seg backjuvelen.

(Dagbladet): Manchester United har lagt inn et bud på 27 millioner pund, eller snaut 270 millioner kroner, for Southamptons Luke Shaw (18). 

Det melder blant andre Sky Sports og Telegraph.

Budet kommer ikke som noen overraskelse, all den tid ryktene om en mulig overgang har svirret i ukesvis allerede. Så tidlig som i starten av april ble det sagt at daværende Manchester United-manager David Moyes var villig til å betale opp mot en halv milliard kroner for backen sammen med Adam Lallana. 

Claus Lundekvam kunne ikke se for seg at Shaw kommer til å ende opp i United. 

- Luke Shaw er Chelsea-fan, så det blir nok ikke så lett. Som United-fan kan man jo håpe, men jeg tror det blir vanskelig. Shaw er bare 18 år, men er sikret en backplass på England i mange år framover, sa 41-åringen den gangen. 

Så gjenstår det å se om ikke den tidligere Southampton-spilleren må spise ordene sine. Også klubber som Tottenham, Liverpool og Chelsea skal være interesserte i 18-åringen.