United har lagt inn bud på brasiliansk stjerneskudd

Og frykter budkrig på Van Persie. Her er dagens ryktebørs!

STORTALENT: 19 år gamle Lucas Moura blir spådd en stor fremtid, og er ønsket på Old Trafford. De må imidlertid grave dypt i lommeboka for å sikre seg Sao Paulo-spilleren. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / NTB Scanpix
STORTALENT: 19 år gamle Lucas Moura blir spådd en stor fremtid, og er ønsket på Old Trafford. De må imidlertid grave dypt i lommeboka for å sikre seg Sao Paulo-spilleren. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester United har vært hete på ryktebørsen den siste uka, og slik er det også i dag.

Daily Mail skriver at Alex Ferguson frykter at overgangssummen for Robin Van Persie kan presses opp til i underkant av 300 millioner kroner.

Manchester City og Juventus er nemlig også interessert, og en budkrig kan bidra til å presse prisen kraftig opp.

United må også dypt, dypt ned i lomma om de skal sikre seg Sao Paulos Lucas Moura. Den brasilianske klubben har bekreftet at de har mottat et bud fra United, men har også sagt at de vil ha mer enn de 285 millionene Alex Ferguson var villig til å legge på bordet, ifølge Daily Mail.

Patrice Evra hadde ikke sin beste sesong i fjor, og begynner også å dra på årene. Det ryktes derfor at Alex Ferguson har lyst til å hente Evertons Leighton Baines for å gi Evra konkurranse om venstreback-plassen, skal en tro Metro.

Modric ikke på trening Luka Modric møtte ikke på Tottenhams siste trening før laget reiser til USA for å lade opp til neste sesong, skriver The Guardian.

Kroaten er «bestemt» på å forlate klubben i sommer, og ønsker seg til Real Madrid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer