Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United har lagt inn bud på brasiliansk stjerneskudd

Og frykter budkrig på Van Persie. Her er dagens ryktebørs!

STORTALENT: 19 år gamle Lucas Moura blir spådd en stor fremtid, og er ønsket på Old Trafford. De må imidlertid grave dypt i lommeboka for å sikre seg Sao Paulo-spilleren. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / NTB Scanpix
STORTALENT: 19 år gamle Lucas Moura blir spådd en stor fremtid, og er ønsket på Old Trafford. De må imidlertid grave dypt i lommeboka for å sikre seg Sao Paulo-spilleren. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Manchester United har vært hete på ryktebørsen den siste uka, og slik er det også i dag.

Daily Mail skriver at Alex Ferguson frykter at overgangssummen for Robin Van Persie kan presses opp til i underkant av 300 millioner kroner.

Manchester City og Juventus er nemlig også interessert, og en budkrig kan bidra til å presse prisen kraftig opp.

United må også dypt, dypt ned i lomma om de skal sikre seg Sao Paulos Lucas Moura. Den brasilianske klubben har bekreftet at de har mottat et bud fra United, men har også sagt at de vil ha mer enn de 285 millionene Alex Ferguson var villig til å legge på bordet, ifølge Daily Mail.

Patrice Evra hadde ikke sin beste sesong i fjor, og begynner også å dra på årene. Det ryktes derfor at Alex Ferguson har lyst til å hente Evertons Leighton Baines for å gi Evra konkurranse om venstreback-plassen, skal en tro Metro.

Modric ikke på trening Luka Modric møtte ikke på Tottenhams siste trening før laget reiser til USA for å lade opp til neste sesong, skriver The Guardian.

Kroaten er «bestemt» på å forlate klubben i sommer, og ønsker seg til Real Madrid.

Jose Mourinho ønsker også å hente kroaten, og har allerede fått et bud på 32 millioner euro avvist. Tottenham selger ikke hvis ikke de får et bud på nærmere 380 millioner kroner.

Oscar på vei til Chelsea Den brasilianske midtbanespilleren Oscar bekreftet i går at han har hatt en legesjekk hos Chelsea.

VIL BORT: Luka Modric ønsker seg bort fra Tottenham. Kroaten vil til Real Madrid, og Real Madrid vil ha ham. Foto: AP Photo/Gero Breloer
VIL BORT: Luka Modric ønsker seg bort fra Tottenham. Kroaten vil til Real Madrid, og Real Madrid vil ha ham. Foto: AP Photo/Gero Breloer Vis mer

Internacional-spilleren spilte i går mot Storbritannias OL-landslag, og etter kampen sa han altså at han hadde hatt en medisinsk test - men at han ikke hadde signert noen kontrakt ennå.

- Jeg hadde et møte med legen, ikke noe mer. Jeg har ikke signert noen kontrakt, og vil vente til etter OL før jeg bestemmer meg for fremtiden min, sa Oscar ifølge The Guardian.
Sneijder blir i Milan Wesley Sneijder ble koblet sterkt til Manchester United i fjor sommer, men ble til slutt værende i Inter Milan.

Talksport skriver at også i sommer har det vært flere bud på nederlenderen, blant annet fra Manchester United, Fenerbache og Anzhi Makhachkala.

Sneijder har imidlertid takket nei til alle klubbene, ifølge Talksport.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media