United har lagt inn bud på Gravesen

- Opp til Real Madrid, sier dansken.

(Dagbladet.no): Manchester United har lagt inn et bud på 30 millinoner kroner for Thomas Gravesen, skriver danske Ekstrabladet ifølge Reuters.

Den danske midtbanekrigeren sa nylig at han ønsker seg bort fra Real Madrid dersom han ikke får mer spilletid. Han har lenge vært knyttet til Manchester United, og spesielt etter at Roy Keane forlot Old Trafford.

- Ballen er på Madrids banehalvdel. Det er de som må ta avgjørelsen - ikke jeg. De må bestemme seg en gang for alle om de ønsker meg eller ikke, sier 29-åringen til Ekstrabladet.

Det er ett år siden Gravesen ble solgt fra Everton til Real. Det er også hevdet at Everton skal ha opsjon på å kjøpe tilbake Gravesen.

Under Wanderley Luxemburgo var Gravesen fast på laget, men den nye treneren Juan Ramon Lopez Caro har foretrukket Pablo Garcia, Guti, Ivan Helguera og Sergio Ramos framfor dansken.

• Din mening: Er det en tabbe av Real å vrake Gravesen?

DÅRLIGE TIDER: Thomas Gravesen sliter med å få spilletid i Real Madrid. Ekstrabladet skriver at Manchester United har lagt inn et bud. Foto: Reuters/Scanpix
DÅRLIGE TIDER: Thomas Gravesen sliter med å få spilletid i Real Madrid. Ekstrabladet skriver at Manchester United har lagt inn et bud. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer